Fransızları Mehter marşıyla uğurladık! Haber: Selcan Öztürk

Fransızları Mehter marşıyla uğurladık! Haber: Selcan Öztürk

Milli takımımız,UEFA EURO 2020 Elemeleri H Grubu 3. maçında dünya şampiyonu Fransa'yı özlenen bir futbolla 2-0 mağlup etti.

Konya BŞB. Stadyumu'nda oynanan maçta gollerimizi 30. dakikada Kaan Ayhan ve 40. dakikada Cengiz Ünder sahaya kaydetti. Galibiyeti alan Milli takımımızı, maç sonunda taraftarımız Mehter Marşı ile kutladı ve stadı inletti.

3.maçın sonunda 9 puanla grup liderliğini alan Milli Takımız hakkında Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, "İyi çalıştık, Allah'ta yardım etti ve hak ettiğimiz bir galibiyet aldık." Dedi. İlk mağlubiyetini alan Fransa ise 6 puanla ikinci sıraya düştü.

unnamed-531.jpg

TÜRKLER SAVAŞMAYA ÇIKTI

Maç sonunda değerlendirmelerde bulunan Fransa Teknik Direktörü Didier Deschamps,“Türkler bugün inanılmazdı. 90 dakika daha olsa, yine son nefeslerine kadar koşacak gibiydiler. Bugün onlar sahaya savaşmak için çıkmışlardı.” Dedi. Milli takımımızın kadrosu hakkında da değerlendirmelerde bulunan Deschamps: "Türkiye'de bir oyuncu seçmek zor, takım halinde çok iyi oynadılar. Bir oyuncu çok büyük rol oynadı, o da Burak Yılmaz. Oyunun kurulması ve onun etrafında dönen kombinasyonlar çok önemliydi. Takım halinde Türkiye'nin ortaya koyduğu performans etkileyiciydi." Dedi.

unnamed-(1)-462.jpg

BU YOLDA...

 UEFA EURO 2020 şampiyonası yolunda Milli Takımımıza başarılar dileriz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.