Fuarizmir yeni sezonda da uluslararası buluşmalara ev sahipliği yapacak

Fuarizmir yeni sezonda da uluslararası buluşmalara ev sahipliği yapacak

Türkiye’nin fuarlar kenti İzmir, yeni sezona bereketli bir başlangıç yapmaya hazırlanıyor. Ekim ayı içinde gerçekleşecek 4 fuarla birlikte ülkenin en nitelikli fuar alanı fuarizmir, uluslararası buluşmalara ev sahipliği yapacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından 2015 yılında hayata geçirilmesiyle birlikte birbirinden önemli fuarlara ve kongrelere ev sahipliği yapan fuarizmir, Ekim ayını da dolu dolu geçirecek. Uluslararası standartlardaki holleri ve yenilenmiş fuarcılık anlayışı ile kent ve ülke ekonomisine ciddi katkı sağlayan fuarizmir, tıpkı geçtiğimiz dönem olduğu gibi yeni fuar sezonu 2019 ile 2020 yıllarında da birbirinden nitelikli etkinliklere ev sahipliği yapacak. 9 – 12 Ekim tarihleri arasında TÜYAP tarafından MAKTEK İzmir 2019 Fuarı gerçekleşecek. İZFAŞ tarafından 23 – 25 Ekim tarihlerinde ayakkabı ve çanta modellerinin en yenileri 46. kez düzenlenecek Shoexpo – İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı’nda görücüye çıkacak. Aynı anda MINEX - 8. Madencilik, Doğal Kaynaklar ve Teknolojileri Fuarı, maden sektörünün büyük buluşması olacak. MINEX ile birlikte IMMAT – 7. Uluslararası Maden Makinaları ve Teknolojileri Kongresi de fuarizmir’de gerçekleşecek. Ekim ayında yaş almış bireyler de unutulmadı. Bu yıl 2. kez yapılacak Uluslararası Keyifli Yaş Alma Fuarı ve Kongresi, özel etkinliklerle keyifli anlar yaşatacak.  

ukeyf_03.jpg

Makineciler bir araya geliyor

Makine sanayisi ile imalat sanayisinin temel üretim aracı olan takım tezgahlarının en önemli firmaları MAKTEK İzmir 2019 Fuarı’nda bir araya gelecek. Takım Tezgahları Sanayici ve İş İnsanları Derneği (TİAD), Makina İmalatçıları Birliği (MİB) işbirliğinde; İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZFAŞ, EBSO ve İTO’nun desteğiyle düzenlenen fuar, 9 - 12 Ekim 2019 tarihleri arasında fuarizmir’de gerçekleşecek. MAKTEK İzmir 2017, takım tezgahları, metal- sac işleme makineleri, tutucular – kesici takımlar, kalite kontrol – ölçüm sistemleri, CAD/CAM, PLM yazılımları ve üretim teknolojileri alanlarında faaliyet gösteren katılımcıların yanında yüzlerce tezgah ve makine satışıyla sektörü canlandırdı. MAKTEK, 250 milyon dolarlık iş hacmi yarattı.

Ayakkabı buluşması: 46. Shoexpo İzmir

Bünyesinde gerçekleştirdiği ticari anlaşmalarla Türkiye’nin ayakkabı ihracatının en büyük destekçilerinden biri olan Shoexpo – İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı, 23 – 25 Ekim tarihleri arasında 46’ıncı kez gerçekleşecek. İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından fuarizmir’de düzenlenecek Shoexpo – 46. İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı, ayakkabı ve çanta sektöründeki yeniliklerin, tasarımların ve modellerin buluşma noktası olacak. 2020 modelleri başta olmak üzere 2021 yılının ayakkabı tasarımlarının da sergilenmesi beklenen fuarda; yurt içi ve yurt dışından gelecek satın alımcılar katılımcılarla ikili görüşmeler gerçekleştirecek. Bu yıl ilk kez Shoexpo İzmir’de, “tasarımcılar” için özel bir platform oluşturulacak.

shoexpo_02.jpg

MINEX büyüyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ ve TMMOB Maden Mühendisleri Odası işbirliğiyle iki yılda bir düzenlenen MINEX - 8. Madencilik, Doğal Kaynaklar ve Teknolojileri Fuarı 23-26 Ekim tarihleri arasında fuarizmir’de gerçekleşecek. TMMOB Maden Mühendisleri Odası İzmir Şubesi tarafından gerçekleştirilecek IMMAT – 7. Uluslararası Maden Makinaları ve Teknolojileri Kongresi ile zenginleşecek fuarda uluslararası bilim insanları, üreticiler, uygulayıcılar ve son tüketiciler olmak üzere maden sektörünün tüm paydaşları bir araya gelecek. Fuar, bu yıl yabancı katılımcı sayısını üç kat daha büyüterek yeni bir rekora ev sahipliği yapacak. Dünya maden sektöründe kısa süre içinde büyük ilgi gören fuarda İngiltere’den milli katılım atağı geldi.

ukeyf_02.jpg

İkinci kez gerçekleşecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İZFAŞ tarafından Türkiye’de ilk kez 2017 yılında fuarizmir’de gerçekleşen Uluslararası Keyifli Yaş Alma Fuarı ve Kongresi, 17 – 19 Ekim tarihleri arasında yeniden düzenlenecek. Yaş almış bireylerin bir araya gelerek hem eğlenme hem de keyifli vakit geçirme imkanı elde ettiği Uluslararası Keyifli Yaş Alma Fuarı ve Kongresi, bu yıl da birbirinden özel etkinliklere ev sahipliği yapacak. Üç gün boyunca fuarizmir, özel isimleri ağırlayacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.