Fuat Avni'den Erdoğan Hakkında Çok Büyük İddialar

Fuat Avni'den Erdoğan Hakkında Çok Büyük İddialar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında sürekli olarak paylaşım yapan internet fenomeni Fuat Avni, Erdoğan'ın kolon kanseri olmasının yanı sıra sık sık epilepsi krizi geçirdiğini öne sürdü.

Medyaege/Oğuz Can Demirören - Erdoğan'ın sık sık sara nöbeti geçirdiğini öne süren Fuat Avni, yıllar önce Cumhurbaşkanı'na ileri derecede sara teşhisi koyan doktorun şaibeli ölümünün herkesi endişelendirdiğini öne sürerek, Erdoğan'ın kolon kanseri ve epilepsi yüzünden sürekli ilaçlı olarak dolaştığını iddia etti.

AK Saray'a 17 şok cihazı alındı iddiası

Fuat Avni, Recep Tayyip Erdoğan'ın kalp krizi geçirme ihtimalinin yüksek olduğunu öne sürerek Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne bu yüzden 17 adet şok cihazı alındığını ve her yere konulduğunu iddia etti. Erdoğan'da yeni hastalıkların baş gösterdiği iddiasında bulunan Fuat Avni doktorların bunu Cumhurbaşkanı'na iletmekten korktuğunu söyleyerek, Erdoğan'ın ölüm korkusu yaşadığını ve sürekli 'Acaba kalp krizi mi geçiriyorum' kuşkusu yaşadığını öne sürdü.

İbrahim Saraçoğlu'nun hazırladığı kürlerin Erdoğan'a fayda etmediğini iddia eden fenomen, Erdoğan'ın hastalığı nüksettiğinde yüzünün kapkara kesildiğini iddia etti.

Bilal Erdoğan durup dururken ağlamaya başlıyor

Babasının hastalığına tanık olan Bilal Erdoğan'ın bunalıma girdiğini ve durduk yere ağlamaya başladığını öne süren fenomen Erdoğan'ın hastalığının bilinmemesi için çok çaba harcadığını öne sürerek, Erdoğan'a biat eden isimlerin bir ölüm gerçekleşmesi durumunda hallerinin ne olduğunu düşündüklerini iddia etti.

 

Davutoğlu'nun hastalığıyla ilgili bilgi vermesinden çekiniyor iddiası

Fuat Avni, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, Erdoğan'ın ailesinin kendi ailesi olduğunu söylemesi üzerine Erdoğan'ın hastalıkları ve ailesiyle ilgili belgeleri paylaşacağından çekindiğini öne sürdü. Fenomen Erdoğan'ın Davutoğlu hakkında ailesi ve danışmanları ile ilgili belgeleri servis etmek için hazır olun talimatı verdiğini öne sürerek, Cumhurbaşkanı'nın Davutoğlu'nu kullanıp atarak çevresine korku saldığını düşündüğünü iddia etti.

 

Kendisini korumaya almak isteyenler bilgi ve belge toplamaya başladı

Davutoğlu'nun Erdoğan ile sürtüşmesi olarak değerlendirdiği sürecin Erdoğan'ın istediğinden ters teptiğini söyleyen ilk sırada Hakan Fidan olmak üzere belirli insanların bilgi ve belge toplamaya başladığını öne süren Fuat Avni, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fatih Kasırga'nın da Cumhurbaşkanı hakkında en ufak hastalığı dahi not ettiğini öne sürdü.

Fatih Kasırga'nın oğullarının aldığı her ihale şahabeli iddiası

Kasırga'nın Erdoğan hakkında "ölmedi gitti" dediğini öne süren fenomen, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri'nin oğullarının girip aldığı her ihalenin şaibeli olduğunu söyledi. Kasırga'nın AK Saray'da önemli işler yapıyormuş gibi davrandığını söyleyen fenomen oğullarının da işe başlamadan hak edişleri aldığını öne sürdü.

 

Perinçek'in adamlarından Güvenlik Politikaları Başkanlığı teklifi

Fatih Kasırga'nın Erdoğan'a Güvenlik Politikaları Başkanlığı kurulması teklifi sunduğunu iddia eden Fuat Avni bu teklifin Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in adamlarından geldiğini öne sürdü. Erdoğan'ın Kasırga'nın sunumunu istemeyerek dinlediğini söyleyen Fuat Avni, sunum sonrası Cumhurbaşkanı'nın tek kelime söylemeden asık suratla salondan ayrıldığını öne sürdü.

Fuat Avni

Bülent Ecevit'i hasta ettiler beni de ediyorlar

Fuat Avni son olarak Ergenekoncular'ın Bülent Ecevit'i hasta ettiklerini şimdi de kendisini hasta ettiklerini doktorlara söylediğini öne sürerek doktorların ne diyeceğini bilemediğini söyledi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.