Futbolda Zeki Şairoğlu Fırtınası Esti

Futbolda Zeki Şairoğlu Fırtınası Esti

İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan liseler arası futbol turnuvasında Zeki Şairoğlu MTAL fırtınası esiyor.

Grup lideri olarak birinci etabı tamamlayan Zeki Şairoğlu MTA Lisesi futbol takımı gruptaki son maçlarında da Kınık ÇP Lisesini 3-0’lık net bir skorla yendi.


İzmir’deki tüm liselerin katıldığı turnuvanın birinci etabında 55 okul mücadele ederken, guruplarından çıkan takımlar şimdi de elemeli PlayOff maçlarına başlayacak.


Turnuvanın dikkatleri üzerine çeken takımlarından biri olan Karşıyaka Zeki Şairoğlu MTA Lisesi 13-0,  2-1 ve 3-0’lık skorlarla kazandığı maçlarla turnuvanın averajı en yüksek takımı oldu. Son maçını da grupta favori olarak gösterilen Kınık ÇP Lisesini 3-0’lık net bir skorla geçen Zeki Şairoğlu MTAL futbol takımı galibiyet serisine bir yenisini daha ekledi.


Sahaya kalede Berkay, geri dörtlü de Serhat, Fırat(K), Taylan, Mehmet Sevil, Orta sahada Furkan Ateş, Berkay, Ahmet ve Furkan Öztep forma giyerken forvette ise Ramazan ve Zeki forma giydi. Büyük bir çekişmeye sahne maçın golleri Zeki(2)ve Ramazan’dan geldi. 
 

Şahin; Devletimizin imkânları başarımızın anahtarı


Öğrencilerinin başarısı dolayısıyla son derece duygulandıklarını söyleyen Okul Müdürü Sıtkı Şahin; “Çocuklarımızın sportif ve mesleki proje başarıları bizleri gururlandırıyor. Devletimizin imkânları arkamızda oldukça, öğretmen arkadaşlarımın gayretleri devam ettikçe ve çocuklarımızın çalışması sürdükçe bu başarıların devam edeceğine inanıyor, hepsini gönülden kutluyorum. Bizi yine gururlandırdılar.” Dedi.
 

Mustafa Şahin: Gerçek Kazanç Ahlak ve Saygıdır 
 

Karşıyaka Zeki Şairoğlu MTA Lisesi futbol takımını maçlara hazırlayan Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa Şahin de maçtan sonra yaptığı açıklamada şunlara söyledi; “her zaman söylediğim gibi bizim için gerçek başarı sahada ortaya koyduğumuz ahlak ve saygı çerçevesinde yaptığımız mücadelenin sürmesidir. Bu bize her zaman başarı getirecektir. Öğrencilerimi yürekten kutluyorum” açıklamasında bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.