Galatasaray Antalyaspor'u Farkla Yendi

Galatasaray Antalyaspor'u Farkla Yendi

Galatasraay TT Arena'da geriye düştüğü Antalyaspor'u 3-1 yendi.

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray, Türk Telekom Arena'da 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada Antalyaspor'u 3-1 mağlup ederek zirve takibini sürdürdü.
    
Süper Lig'de geçtiğimiz hafta derbide 2 puan kaybeden Galatasaray, mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı karşılaşmada Antalyaspor'u konuk etti.

Karşılaşmanın ilk 20 dakikalık kısmında kontraklarla sarı-kırmızılıarın savunmasını allak bullak Antalyaspor, 17. dakikada Deniz Kadah ile 1-0 öne geçti.

Rakip kalede baskı kurmak isterken ağlarında golü gören Galatasaray, devre sonuna kadar daha kontrollü biçimde konuk ekibin kalesine yüklendi. İlk yarıda aradığı golü bulamayan ev sahibi ekip, ikinci yarıya değişiklikler ile başladı.

Sneijder'in yerine Podolski oyuna dahil olurken Sabri Sarıoğlu'nun yerine de Cavanda ikinci yarıda görev aldı.

Değişikliklerin ardından rakip kaleye çok daha hızlı gitmeye başlayan Galatasaray aradığı golü frikikten buldu.

1 YIL SONRA FRİKİK GOLÜ

Eren Derdiyok'un düşürülmesiyle kazanılan frikiği kullanan Selçuk İnan, 67. dakikada beraberlik golünü attı. Galatasaray'ın kaptanı, 1 yıl aranın ardından frikikten topu ağlara gönderdi ve takımını ateşledi.

POLDİ GERİ DÖNDÜ

Beşiktaş ile oynana Süper Finali'nde sakatlanan ve haftalardır formasından uzak kalan Podolski, bu sezon ligdeki ilk maçına çıktı. İkinci yarıda oyuna dahil olan Alman yıldız, 78 ve 85. dakikalarda attığı golle takımına galibiyeti getirdi.

Galatasaray sahadan 3-1'lik üstünlükle ayrılarak puanını 14'e yükseltti ve üçüncü sırada yer aldı. Antalyaspor ise kötü gidişe dur diyemedi ve 2 puanda kalarak son sıradan kurtulamadı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.