Galatasaray Çaykur Rizespor Karşılaşması İlk 11 Belli Oldu

Galatasaray Çaykur Rizespor Karşılaşması İlk 11 Belli Oldu

Galatasaray Çaykur Rizespor karşılaşmasında her iki takımın da sahada yer alacak oyuncu isimleri belli oldu.

Jan Olde Riekerink'in Galatasaray Çaykur Rizespor karşılaşmasında son anda kadro üzerinde bir değişikliğe giderek sağ bekte oynaması beklenen Linnes'in yerine Koray Günter'i oynayacağı iddiası kulislerde dolaşıyor. Deneyimli teknik adamın gol yememeye dayalı güçlü bir defans hattı oluşturmak amacıyla bu değişim üzerine kafa yorduğu düşünülüyor.

Bugün oynanacak maç öncesi ligde maç eksikliği olan Galatasaray, ligde 10 zafer 7 yenilgi ve 9 beraberlik ile 8. sırada yer alıyor. Bu akşam oynanacak karşılaşma her iki takım için kritik bir önem taşıyor. Bu sezon yaşadığı teknik adam krizi nedeniyle gündemden düşmeye Galatasaray Futbol Kulübü, aynı şekilde ligdeki durumu yüzünden de çok fazla konuşuluyor. Şampiyonluk hayalini bir kenara bırakan sarı kırmızılı takım bu sezon Avrupa Kupaları'nda mücadele etme hakkı için uğraşırken, onu da zora soktu. 13 Nisan'da gerçekleştirilecek Fenerbahçe derbisine yüksek moralle katılmak isteyen Galatasaray'ın ligden düşme hattının iki basamak üstünde olan Çaykur Rizespor'u her halükarda yenmesi gerekiyor.

medyaege-galatasaray-çaykur-rizespor

Galatasaray Çaykur Rizespor arasında ligin ilk yarısında oynanan maç beklenmedik şekilde Galatasaray'ın yenilgisiyle bitmişi. 3-2 önde olan sarı kırmızılı takım Rizespor'un bastırmasıyla beraber karşılaşmayı 4-3 kaybetmişti. Galatasaray'da sakatlıkları devam eden Wesley Sneijder, Sabri Sarıoğlu'nun karşılaşmaya çıkması beklenmiyor. Öte yandan Rizespor'da Selçuk İnan'ın oyuna girip girmeyeceği maç saatinde netlik kazanacakken, sadece Kweuke'nin sakatlığı devam ediyor.

İşte sahaya çıkacak ilk 11'ler

Galatasaray'ın sahaya çıkacak ilk 11'i: Muslera, Koray, Semih, Denayer, Carole, Chedjou, Emre, Bilal, Yasin, Olcan, Podolski

Çaykur Rizespor'un tahmin edilen ilk 11'i: İtandje, Orhan, Viera, Oboabona,İsmail, Sylvestre, Koray, Sercan, Deniz, Mehmet, Chevalier

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.