Galatasaray Eski U21 Antrenörü Zafer Koç Ölü Bulundu

Galatasaray Eski U21 Antrenörü Zafer Koç Ölü Bulundu

Galatasaray Spor Kulübü'nün eski U21 futbol takım antrenörü Zafer Koç Avcılar'da bir dairede ölü bulundu.

Galatasaray Spor Kulübü U21 futbol takım antrenörüyken işten çıkarılan deneyimli teknik adam Zafer Koç, Avcılar ilçesi Denizköşkler Mahallesi'nde bir dairede ölü olarak bulundu.

Evli ve 2 çocuk babası Zafer Koç Galatasaray U21 futbol takımının antrenörlüğünü yaparken 2 ay önce işten çıkarıldığı ve işten çıkarıldığı tarihten bu yana depresyonda olduğu söylenildi. İstanbul Avcılar Denizköşkler Mahallesi'nde bir dairede cesedi bulunan Koç'un vücudunda herhangi bir darp, kesik veya morarma izi olmadığı belirlenirken, deneyimli teknik adamın ölüm nedeninin öğrenilmesi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldığı öğrenildi.

Türkiye Futbol Federasyonu ve Galatasaray Spor Kulübü'nü resmi sitelerinde hala Galatasaray'da çalışıyor olduğu görülen, Mayıs 2016'ya kadar anlaşması olduğu görülen Koç'un Galatasaray yönetimi tarafından 2 ay önce işten çıkarıldığı ve bu yüzden depresyonda olduğu belirtildi.

Deneyimli antrenör Zafer Koç'un 23 Mart Çarşamba günü evden çıkarak nereye gittiğini söylemediği, dün ve bugün eşi Süreyya Koç'un aramalarına cevap vermediği aktarıldı.

Galatasaray ve Türkiye Futbol Federasyonu'na ait resmi sitelerde antrenörün Mayıs 2016'ya kadar anlaşması olduğu görülüyor;

medyaege-zafer-koc

Bir çok yıldızı futbolcuyu çalıştırmıştı

1965 doğumlu olan Zafer Koç, Arda Turan, Aydın Yılmaz, Mehmet Güven, Uğur Uçar, Ferhat Öztorun ve daha bir çok ünlü futbolcunun antrenörlüğünü üstlenmişti. 2007 ve 2012 yılları arasında başka takımlarla çalışmış ardından tekrar Galatasaray'a dönmüştü. Galatasaray yönetimi 2 ay önce Koç ile yollarını ayırdığı öğrenildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.