Galatasaray Jan Olde Riekerink ile Devam Edebilir

Galatasaray Jan Olde Riekerink ile Devam Edebilir

Galatasaray'da yaşanan takımı çalıştıracak teknik adam bulamama krizi Jan Olde Riekerink ile çözülmüştü. Sarı kırmızılı takımın yönetimi Riekerink'i gelecek sezonlar için alternatif olarak düşünmeye başladı.

Jan Olde Riekerink'i takımın başına getiren Galatasaray Spor Kulübü'nün yönetimi, deneyimli teknik adamı sezon sonuna kadar gözlemleyip, önümüzdeki sezon da takımın başında kalmasını önemli bir alternatif olarak düşünmeye başladı. Galatasaray'a U17 için gelen Hollandalı teknik direktör ve eski futbolcu, Türkiye Kupası'nda takımın göstereceği performansa göre gelecek sezonlarda da takımın başında kalabilir.

Geçtiğimiz günlerde Gökhan Atik'in pro lisansının olmayışı nedeniyle takımın başına geçecek isim bulmakta zorlanan sarı kırmızılı takım yönetimi gelecek sezonlarda Jan Olde Riekerink ile devam edebileceğinin sinyallerini vermeye başladı. Takım yönetimi Riekerink'i takibe alarak, takımı kısa sürede daha iyi hale getirdiğini düşünüyor.

Galatasaray'ın daha iyi oynamasına dair garanti veren Jan Olde Riekerink, Galatasaray Yönetimi'nin de gözüne girerek, gelecek yıl yönetimin kendisini önemli bir seçenek olarak düşünmesini sağladı. Takımın durumunu gerçekçi olarak yönetime dile getiren Hollandalı teknik adam, büyülü güçlere sahip olmadığını ve harikalar yaratamayacağını belirterek; "kalan 2.5 aylık sürede takımın futbol seviyesini bir üst kademeye çıkarabilirim. Bunu çok net şekilde anladım ve gördüm. Galatasaray’ın daha iyi oynayacağına söz verebilirim" ifadesini kullandı

Galatasaray yönetimi memnun

Takımın başına gelmesinin üzerine uzun zaman geçmemiş olan Riekerink, kısa sürede takımı hareketlendirmesiyle, yönetimin gözüne girdi. Yönetim, deneyimli teknik adamın takım oyuncularına karşı kurduğu dil ve çalışma yöntemlerini dikkate alarak, Galatasaray'ın önündeki maçlarda durumuna bakıp, gelecek sezonlarda Riekerink ile devam etme kararı alabilir.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.