Galatasaray Kadın Basketbol Takımı Yine Erteleme İstedi

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı Yine Erteleme İstedi

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, takım üyelerinin yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle karşılaşmanın bir kere daha ertelenmesini talep etti.

Galatasaray Spor Kulübü tarafında Türkiye Basketbol Federasyonu'na bugün yapılan başvuruda, kadınlar basketbol takımı karşılaşması için bir erteleme daha istenildi. Bilyoner.com KBL Play-Off Çeyrek Final rövanş karşılaşmasında geçen sefer olduğu gibi bir kere daha ertelenilmesi istenildi.

Normal şartlar altında dün oynanılması gereken Abdullah Gül Üniversitesi karşılaşması, Galatasaraylı beş oyuncunun şiddetli ishal ve kusma yaşaması gerekçesiyle Türkiye Basketbol Federasyonu'nun kabulüyle ertelenmişti. Bugün bir kere daha talepte bulunan Galatasaray yönetimi, aynı şartların devam etmesi gerekçesiyle bir daha erteleme istedi.

Takımın Kadın Basketbol ekibi oyuncuları  Nevriye Yılmaz, Jelena Dubljevic, Cansu Köksal, Nuria Martinez ve Ann Wauters ile aynı belirtileri gösteren Işıl Alben, Ayşegül Günay ve Bahar Çağlarda bugün hastahaneye kaldırılarak Galatasaray yönetimini erteleme istemeye zorladı.

Geçen karşılaşmada Jewell Loyd krizi yaşanmıştı

Abdullah Gül Üniversitesi ile karşılaşmasından mağlup ayrılan Galatasaray Kadın Basketbol Takımı’nda Jewell Loyd krizi patlak vermiş, kadınlar Basketbol Ligi Play-Off Çeyrek Final Turu’na çıkan Kadın Basketbol Takımı Kayseri’de gerçekleştirilen ilk karşılaşmasında Abdullah Gül Üniversitesi’ne 67’ye 55 yenilerek seride geriye düşmüştü.

Kadınlar Basketbol Ligi Play-Off Çeyrek Final Turu’nda ilk karşılaşmasında mağlubiyet yaşayan Galatasaray Kadın Basketbol Takımı’nın Kayseri’deki karşılaşmasında kendi isteğiyle yer almayan Amerika Birleşik Devletleri vatandaşı olan Jewell Loyd’un bu hareketine karşı takım yönetiminden açıklama yapılmıştı. Takımdan yapılan açıklamada Kadın Basketbol takımının 9 Nisan’da gerçekleştirilen Bilyoner.com Türkiye Kadınlar Ligi Play Off Çeyrek Final’inde sarı kırmızılı takımın oynadığı ilk karşılaşmasında sahaya çıkmamasına tepki göstermişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.