Galatasaray Önümüzdeki Sezon İçin Oyuncu Arıyor

Galatasaray Önümüzdeki Sezon İçin Oyuncu Arıyor

Ligde zor zamanlar geçiren Galatasaray transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Galatasaray'a önerilen Lazio oyuncusu Mauricio'nun transfere dilip edilmeyeceği merak konusu.

Bitimine az bir süre kalan bu sezondan ümidi kesen sarı kırmızılılar, önümüzdeki sezon için transfer edilecek yeni oyuncular arıyor. Galatasaraylı Cenk Ergün geçtiğimiz günlerde Avrupa turuna çıkarak takıma transfer edilebilecek oyuncular arıyor. Ergün bu kapsamda bir çok oyuncuyu takip etmiş bir kısmıyla da görüşme gerçekleştirmişti.

İtalyan basınında Galatasaray'a dair büyük bir iddia ortaya atıldı. İtalyan basınında yer alan haberlerde, Galatasaray'da forma giyen Semih Kaya'nın büyük düşüş göstermesi ve düzenli bir oyun stratejisini ortaya koyamaması nedeniyle sarı kırmızılı takımın stoper arayışı içerisine girdiği söylenildi. Bu bağlamda sarı kırmızılı takımın Lazio'da oynayan Mauricio ile ilgilendiği öne sürülürken, Ergün'ün deneyimli futbolcuyu takip edildiği söylenildi.

Lazio kaynak yaratmak için satmak istiyor

İtalyan takımı Lazio'nun kaynak yaratabilmek adına 27 yaşındaki Brezilyalı stoperi satmak istediği belirtilirken, Galatasaray'a teklif götürdüğü belirtildi. Lazio, Galatasaray'dan Mauricio'ya karşılık 2 milyon Euro bonservis bedeli istedi. Sarı kırmızılı takım yöneticilerinin Brezilyalı futbolcu hakkında gelecek hafta içerisinde bir görüşme gerçekleştirilmesi bekleniyor.

Mauricio Sporting'den 2.6 milyon Euro'ya alınmıştı

Galatasaray'ın yakından ilgilendiği Brezilyalı futbolcu, bu sezon başı Lazio tarafından Sporting'den 2.6 milyon Euro bonservis bedeliyle satın alındı. Son 5 yıldır 8 farklı takımda mücadele veren futbolcu, Seria A'ya Lazio formasıyla 22 kez çıktı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.