Galatasaray, Uğur Çiftçi ile anlaşma sağladı!

Galatasaray, Uğur Çiftçi ile anlaşma sağladı!

Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ederken Gençlerbirliği'nin sol beki ve kaptanı Uğur Çiftçi ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı!

Galatasaray'da sol bek transferiyle ilgili temaslar devam ederken Gençlerbirliği'nde forma giyen Uğur Çiftçi için her konuda anlaşma sağlandı! 

Uzun süredir sol bek arayışında olan ancak yabancı oyuncuların maliyetinin yüksek olmasından dolayı yerli pazarına bakan Galatasaray yönetimi Uğur Çiftçi'yi gündemine almıştı.

Galatasaray, Uğur Çiftçi'yi transfer etti mi?

Başkent ekibinde kaptanlık görevini de yerine getiren başarılı futbolcu için Galatasaray her konuda anlaşma sağladı. Gençlerbirliği yöneticileriyle masaya oturan Galatasaraylı yetkililerin Uğur Çiftçi transferinde anlaşma sağladığı ve küçük detayların konuşulduğu ortaya çıktı.  Galatasaray'ın Uğur Çiftçi transferini en geç pazartesi günü açıklaması bekleniyor.

Uğur Çiftçi'nin Gençlerbirliği performansı

2018 yılına kadar Ankara temsilcisi Gençlerbirliği ile sözleşmesi bulunan Uğur Çiftçi bu sezon Gençlerbirliği takımı adına 18 karşılaşmada süre alırken takımı adına 1 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.