Galatasaray Yılın Bombasını Patlattı

Galatasaray Yılın Bombasını Patlattı

Galatasaray yılın bomba transferini patlattı. Sözleşme imzalamak için Fransa'ya gittiler!

Mehmet Özbek ile Cenk Ergün, bugün Fransız ön libero için Fransa'ya gitti. Bonservisi olmayan Diarra'ya sarı-kırmızılılar yıllık 4.5 milyon Euro karşılığında 3 yıllık kontrat teklif etti.

Oyuncunun 10 milyon Euro'luk UEFA cezası da kendisi tarafından karşılanması isteniyor. Bu kabul edilirse Lassana imzayı atacak.

Dierra kimdir?

2007-08 sezonunda Partizan'a transfer olan Senegalli futbolcu üç sezonda ligde ve Avrupa'da gösterdiği performansla dikkat çekti. 2010 sezonun sonunda Türkiye'den Trabzonspor ve Gaziantepspor'un bizzat ilgilendiği hatta Gaziantepspor'un 1.7 milyon avro bonservis teklif etmesine rağmen alamadığı Diarra'yı kulübü Partizan, Birleşik Arap Emirlikleri takımı Al Shabab'a satış opsiyonlu olarak kiraladı. Kira ücreti + 1.8 milyon euro satış opsiyonu ile 2010-11 sezonu Al Shabab'da geçiren Diarra, 9 maçta 4 gol attıktan sonra yaşadığı sakatlığının ardından tekrar Partizan'a döndü. 2011-12 sezonundan itibaren yeniden Partizan'da oynayan Diarra, bu sezonu 23 maçta 11 gol ve 4 asistle tamamladı. 2006 yılında kurulan Sırbistan Ligi'nin gelmiş geçmiş en golcü futbolcusu olan Diarra, 4 sezonda oynadığı 112 maçta 56 gol attı. Ligde 2 maçta 1 gol ortalamasını tutturan Diarra 24 de asist yaptı.

Partizan takımı ile birlikte UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nde de başarılı performans sergileyen Diarra toplam 20 maçta oynayan 6 gol attı. Futbolcunun Partizan ile sözleşmesinin bitmesinin ardından 2012-13 sezonu öncesi Antalyaspor ile anlaştı. Kırmızı-beyazlı ekip golcü futbolcuyla 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.