Galatasaray'da Başkan Özbek Prim Sistemini Değiştirdi

Galatasaray'da Başkan Özbek Prim Sistemini Değiştirdi

Galatasaray'ın prim sistemi yine değişti. Fenerbahçe derbi müsabakasının Galatasaray zaferiyle sonuçlanması durumunda oyunculara 100'er bin lira verileceğini söyleyen Başkan Dursun Özbek yönetimi şimdi de Türkiye Kupası'nın kazanılması durumunda futbolculara 200'er bin lira prim dağıtılabileceğini konuşuyor.

 

Ligde zor zamanlar geçiren sarı kırmızılı takımda daha önce primlerin sadece ligin en az üçüncülük seviyesinde bitirilmesi durumunda prim verileceği açıklanmıştı. Türkiye liglerinin ezeli karşılaşması olan Fenerbahçe Galatasaray derbisinde zafer Galatasaray'ın olsaydı oyunculara kişi başı 100'er bin lira prim dağıtılacaktı. Karşılaşma berabere sonuçlandığı için primler dağıtılmazken, Dursun Özbek yönetiminin prim verilme yöntemini değiştirerek, Türkiye Kupası'nın kazanılması durumunda tüm oyunculara 200'er bin dağıtabileceği konuşuluyor.

Primler konusunda kesin rakamın bugün Antalyaspor karşılaşmasının ardından belli olacağı düşünülüyor. Öte yandan oyunculara gönderildiği iddia edilen mesajın içeriğinin, Türkiye Kupası kazanılırsa kişi başı 200 bin lira olacağı yönünde olduğu öğrenildi.

Avrupa'ya gidebilmesi için ilk 4 içerisinde olmak şart

UEFA tarafından sarı kırmızılı takıma verilen Avrupa Kupaları'ndan 1 yıl men cezasının sona ereceği 2016-2017 sezonuna gidebilmesi için ilk 4 içerisinde yer alması gerekiyor. Takımın ilk üçe girmesi için dördüncü sırada olan Başakşehir Futbol Kulübü'yle arasında bulunan 4 puan farkını kapatması gerekiyor. Takımın 3. sırada olması gerekliliği de zor görünüyor. 3. sırada olan Torku Konyaspor ile Galatasaray arasında 12 puan farkı var.

Öte yandan Türkiye Kupası'nı kazanmak da Avrupa'ya gidebilmenin bir diğer yolu olduğundan sarı kırmızılı takım buradan yürümeye çalışıyor.

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.