Galatasaray'da O İsme Af Çıktı!

Galatasaray'da O İsme Af Çıktı!

Galatasaray’da bir süre önce kadro dışı bırakılan o isim affedildi.

Aurelien Chedjou, Galatasaray’ın Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadığı Tuzlaspor karşılaşması sonrası Yasin Öztekin ile birlikte kadro dışı bırakılmıştı. Devre arası kampında Antalya'ya da götürülmeyen deneyimli stoper, İstanbul'da kalarak çalışmalarını bireysel olarak sürdürdü.
 
Galatasaray'da af rüzgarı sürüyor. 
 
Tuzlaspor maçında kadro dışı bırakılan Yasin'den sonra Kamerunlu savunmacı Aurelien Chedjou da affedildi.
 
Chedjou'nun kadro dışı bırakılması ise sadece Tuzlaspor maçındaki davranışları ile sınırlı değildi. Sözleşmesi uzatılmadığı için yönetimle sürtüşmeye girişen Kamerunlu savunmacı bu yüzden yönetimin baskısı nedeniyle teknik direktör Jan Olde Riekerink tarafından ilk on bir dışında bırakılmıştı. Bu gelişme sonrasında Chedjou ile Hollandalı teknik adam arasında da gerginlik ortaya çıktı. 
 
Tuzlaspor maçında gördüğü kartla bardağı taşıran Chedjou yönetim ve teknik heyetin ortak kararı ile kadro dışı bırakıldı. Ancak Serdar Aziz'in ile Semih Kaya'nın sakatlığı ve devre arası transferi Ahmet Çalık'ın cezalı duruma düşmesi Galatasaray'ın savunma göbeğinde yine büyük sıkıntı ortaya çıkardı. Sarı-Kırmzılı takımın ligde her maçını final gibi oynayacak olması nedeniyle yöneticilerden Mehmet Özbek, Levent Nazifoğlu, teknik direktör Riekerink ve sportif direktör Cenk Ergün zorunlu olarak Chedjou'nun affına karar verdiler.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.