Galatasaray'ın İlk Başkan Adayı Hamdi Yasaman

Galatasaray'ın İlk Başkan Adayı Hamdi Yasaman

Önce teknik adam krizinin patlak vermesi ardından ligdeki durumunun sürekli kötüye gitmesi nedeniyle zor günler geçiren Galatasaray'da Dursun Özbek'in koltuğu bırakması gerektiğini savunanların sayısı artıyor. Eski Galatasaray Spor Kulübü 2. Başkanı Hamdi Yasaman gerekli şartlar sağlandığı takdirde ve gerekli görülürse Galatasaray Başkanlığı'na aday olabileceğini açıkladı.

Lig'de pek parlak durumu olmayan sarı kırmızılı takımda dolaşan iddialara göre mevcut Başkan Dursun Özbek'i koltuktan indirmek amacıyla Özbek muhalifleri çalışma düzenliyor. Seçim yapılması için imza toplamaya başlayan kongre üyeleri, Özbek'i sandığa götürerek devirmeyi planlıyorlar. Seçim istemeyen Özbek'i seçim dışında açık yol bırakmamak amacıyla imza toplayan kongre üyeleri, seçime götürmeye yetecek noter tasdikli bin 600 imza içi uğraşıyor.

Eski Galatasaray 2. Başkanı olan Hamdi Yasaman, süreç içerisinde gelecek seçimlerde başkanlığa aday olabileceğini sinyalini verdi. Mevcut Başkan Dursun Özbek'in seçim istemediğini ifade eden Yasaman, futbolda durumun çok daha kötü olduğunu söyleyerek, Özbek'in mecburen seçime gitmesi gerektiğini yoksa durumun daha da kötüleşebileceğini söyledi. Yasaman, seçime gidilmemesi durumunda Özbek'in çok daha zor durumda kalabileceğini söyledi.

Aday olmayı düşündüğünü söyledi

Eski 2.Başkan, ekibiyle kulübü nasıl kurtarabileceklerini konuştuklarını ifade ederek, bu tarz konuşmaların geçtiği toplantıların sıklaştırılacağını söyledi. Seçim olması durumunda başkanlığa adaylığını koyabileceğini belirten Yasaman, başkan adayı olmayı düşündüğünü ve Duygun Yarsuvat döneminde futboldan sorumlu başkan olduğunu hatırlattı.

Yasaman ayrıca Galatasaray'da futbolun ve diğer tüm birimlerin ayrı ayrı başkanlar altında kurumsal yapılar altında yönetilmesi gerektiğini söyledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.