Galatasaray'ın yıldızına İtalyanlar talip oldu! Aslan bonservisi belirledi

Galatasaray'ın yıldızına İtalyanlar talip oldu! Aslan bonservisi belirledi

Galatasaray, sezon sonu dış transfer çalışmalarına hız verirken, takımın yıldız oyuncuları da ilgi görmeye başladı.

Galatasaray, sezon sonu dış transfer çalışmalarına hız verirken, takımın yıldız oyuncuları da ilgi görmeye başladı. Bir İtalyan kulübü, başarılı bir futbolcuyu transfer listesine ekledi ve Galatasaray da istediği bonservis bedelini belirledi. Süper Lig'in 24. haftasında Galatasaray bu haftayı bay geçti ve İstanbulspor ile bir hazırlık maçı oynayarak deprem bölgesine gelirlerini aktardı. Milot Rashica, Sergio Oliveira, Leo Dubois, Bafetimbi Gomis, Nicolo Zaniolo ve Emin Bayram'ın golleriyle Galatasaray, karşılaşmayı 6-0 kazandı.

Aslan, transfer çalışmalarında yoğun mesai harcayarak Kaan Ayhan, Nicolo Zaniolo ve Sam Adekugbe'yi devre arasında kadrosuna kattı ve takımını güçlendirdi. Ayrıca Renato Sanches, Paulo Dybala ve Angel Di Maria için de çaba gösteren Galatasaray, ancak 5 Mart'ta sona eren dönemde üç oyuncunun da transferini tamamlayamadı. Başkan Dursun Özbek ve Erden Timur liderliğindeki yöneticiler, üç süperstar için sezon sonunu hedeflediklerini belirttiler.

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu için İtalyan bir kulübün ilgi göstermesi, Aslan'ın transfer politikalarını da etkileyebilir. Ancak kulüp, istediği bonservis bedelini belirledi ve yıldız oyuncusunu kolayca bırakmayacak gibi görünüyor. bahis siteleri

Galatasaray, sezon sonunda transfer çalışmalarına hız vererek takımını güçlendirmeye devam edecek. Başkan Dursun Özbek ve yöneticiler, takımın başarısı için ellerinden geleni yapacaklarını ve taraftarların beklentilerini karşılayacaklarını belirttiler. Galatasaray'ın sezon sonunda hangi oyuncuları transfer edeceği ve hangi oyuncuları kadrosunda tutacağı merakla bekleniyor.

Galatasaray'ın transfer çalışmaları her zaman merakla takip ediliyor. Takımın taraftarları, sezon sonunda hangi oyuncuların takımdan ayrılacağı ve hangi oyuncuların kadroya katılacağı konusunda büyük bir heyecan yaşıyorlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.