GALATASARAYLI ÜNLÜ İŞADAMINDAN "ÖZEL" ÇOCUKLARA ÖZEL SÜRPRİZ

GALATASARAYLI ÜNLÜ İŞADAMINDAN "ÖZEL" ÇOCUKLARA ÖZEL SÜRPRİZ

Alaçatı’da yapılan 8. Ot Festivali’nde, ürettikleri el ürünlerinin satışını yapan İzmir Down Sendromu Derneği üyesi çocuklar, yaşamlarında hiç unutamayacakları hoş bir sürprizle karşılaştı.

Festivalde üzerlerinde Galatasaray formalarıyla satış yaptıklarını gören Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği (GSYİAD) Başkan Yardımcısı Ata Paşabeyoğlu, down sendromlu çocukları ve ailelerini iki gün boyunca İstanbul’da misafir etti. Dernek tarafından önceki gün verilen Yılın Sporcusu Ödül Töreni’nde, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Yılın Sporcusu ödülünü alan kaleci Fernando Muslera ile tanışan çocuklar, Paşabeyoğlu’nun yatı ile İstanbul Boğazı’nda gezdikten sonra Galatasaray Adası’nda akşam yemeğinde bir araya geldiler.

// HİÇ UNUTAMAYACAKLAR

İzmir Down Sendromu Derneği Başkanı Gülnaz Rodoplu, Alaçatı’da karşılaştıkları Ata Paşabeyoğlu’nun yeğeninin de down sendromlu olması nedeniyle kendilerine çok ilgi gösterdiğini belirterek, misafirperverliği için Paşabeyoğlu ve Galatasaray Spor Kulübü’ne çok teşekkür etti. Kendisinin de bir Galatasaray taraftarı olduğunu vurgulayan Rodoplu, “Oğlum Serdal ve diğer çocuklarımızın üzerlerinde Galatasaray formasını gören Ata Bey çok duygulandı. Ablasının oğlu da down sendromluymuş. Üç çocuğumuz ve annelerini İstanbul’a davet ederek Yılın Sporcusu ödül törenine götürdü. Yeğeni Yiğit de gezimizin başından sonuna kadar bizimle birlikteydi. Çocuklarımız onunla da arkadaş oldu. Bize ve çocuklarımıza hayatımızda hiç unutamayacağımız iki gün yaşattılar. Çocuklarımız televizyonda görüp hayran oldukları futbolcularla tanışma imkânı buldular. Kendilerine ve Galatasaray camiasına çok teşekkür ediyoruz” dedi.  

unnamed-(2)-104.jpgunnamed-(3)-073.jpg

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.