Galaxy hayranlarına A51 için sevindirici haber!

Galaxy hayranlarına A51 için sevindirici haber!

Samsung  bu yıl yenilediği Galaxy A serisini yeni modeller ile donatmaya devam ediyor. Samsung Galaxy A51 modelini yakında tanıtacak.

Render görselleri sayesinde cihazın delikli ekrana ve arka tarafta L şeklinde dörtlü kamera kurulumuna sahip olduğu bilgisine ulaşıldı.  SM-AF15F / N model numaraları için yani Galaxy A51 için Bluetooth sertifikası alındı.

Samsung’un yeni orta seviye telefonunun Exynos 9611 işlemciden güç alması bekleniyor. 10 nm fabrikasyon süreci ile üretilen ve 2.3 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli bu işlemciye 4 GB RAM eşlik edecek.

Android 10 ile kutudan çıkacak olan ve kısa süre önce Geekbench performans testinde boy gösteren telefon, 4000 mAh kapasiteli bataryadan beslenecek. 6.5 inç büyüklüğündeki Full HD+ çözünürlük sunan ekran, 32 Megapiksel çözünürlüğündeki ön kameraya ve parmak izi okuyucuya ev sahipliği yapacak.

Arka tarafta ise dört kamera var. 48 Megapiksel ana kameraya, 12 Megapiksel ultra geniş açılı ve 12 Megapiksel telefoto kameranın yanı sıra 5 Megapiksel derinlik algılama sensörü eşlik ediyor. Telefonun 2020 yılının ilk günlerinde kullanıcılarla buluşması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.