Game of Thrones 8. sezon tarihi belli oldu!

Game of Thrones 8. sezon tarihi belli oldu!

Game of Thrones 8. Sezon başlangıç tarihi en sonunda belli oldu. Sezonun ne zaman başlayacağına dair haberi, Game of Thrones oyuncusu verdi.

Geçtiğimiz yıl 28 Ağustos’ta 7. sezonunun finalini yapan Game of Thrones’un 8. Sezon başlangıç tarihi nihayet belli oldu.

Dizinin oyuncularından Maisie Williams tarafından yapılan açıklamaya göre dizinin 8.sezonu Nisan 2019’da yayına girecek. Maisie Willeams’un bu açıklamayı yapmasının ardından, HBO da Çarşamba günü yaptığı açıklamayla, yeni sezonun 2019 ilk yarısında yayınlayacağını onayladı. Yani artık Game of Thrones’un ne zaman geleceği konusunda tüm şüpheler bitmiş durumda.


Maisie ise yaptığı açıklamada; “Aralık ayında çekimlerimizi bitirdik. İlk bölüm, Nisan 2019’da yayınlanacak. 8.Sezonun her anlamıyla hazırlanması 4 ayı bulacak. Özellikle montaj işlemi, oldukça meşakkatli. Acele etmenizi istemeyiz. Bu son sezonun yeteneklerimizi ve yapabileceklerimizi gösterdiğimiz bir sezon olmasını istiyoruz. ” ifadelerini kullanmıştı.

Görünüşe göre 8. sezon, önceki sezonlara bakış çok daha heyecanlı geçecek.

8. sezon daha az bölüme sahip olacak
 

Aynı zamanda dizinin 8. sezonunun önceki sezonlara bakış daha az bölüme sahip olacağını da belirtelim. 6 bölüme sahip olacak 8. sezonda her bölümün ortalama 80 dakika veya daha fazla sürmesi bekleniyor.

Her ne kadar açıklamalar dizinin oyuncusu tarafından yapılmış olsa da, HBO tarafından herhangi bir resmi açıklamanın yapılmadığını belirtelim.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.