Game of Thrones Dünyasına Yeni Dizi İddiası

Game of Thrones Dünyasına Yeni Dizi İddiası

Dünya çapında milyonlarca hayranı olan Game of Thrones ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor.

Daha önce 8 sezon olacağı açıklanan dizinin sona ermesinin ardından aynı evrende geçen başka bir dizi yapılabileceği konuşuluyordu.

Dizinin uyarlandığı 'Ateş ve Buzun Şarkısı' serisinin yaratıcısı ve dizinin senaristlerinden biri olan George RR Martin, konuyla ilgili daha önce ipuçları vermişti.

Martin, Emmy Ödül Töreni'nde yaptığı konuşmada, "Game of Thrones'a altyapı sağlayan binlerce sayfalık sahte tarih materyali yazdım. Ve hala da yazmaya devam ediyorum. Eğer HBo ilgilenirse, Westeros'ta geçen 8 milyon hikayem var." demişti.

Müjdeli haber ise, dizinin yapımcılığını üstlenen kanal olan HBO'nun yöneticisi Casey Bloys'tan geldi.

Bloys, Martin ile serinin devamı için görüşmeleri hızlandırdıklarını açıklarken; "Bunun bir çeşit ön görüşme olduğunu söyleyebilirim. Araştırdığımız bazı konular var. Şu noktada net bir şey söyleyemiyorum ama neler yapacağımız hakkında konuşuyoruz." ifadelerini kullandı.

Westeros evreninde geçecek yeni dizinin, tarihsel olarak Game of Thrones'da yaşanan olayların öncesini anlatan bir yapım olması bekleniyor.

Öte yandan Bloys'la yapılan mülakatta, Game Of Thrones serisinin son sezonu olması planlanan 8. sezonunun yalnızca altı bölüm olacağı ve bu bölümlerin sinemalarda yayınlanacağı şeklindeki iddialarda soruldu.

Bloys, bu iddialara net bir cevap vermedi.

6. sezonu sona eren ve her sezon 10 bölüm olarak yayınlanan Game of Thrones, dünya çapında milyonlarca hayran kazanarak, reyting rekorları kırmıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.