Game of Thrones final sezonu için dev spoiler!

Game of Thrones final sezonu için dev spoiler!

Game of Thrones 8. Sezon için nefesler tutulmuş durumda. Öte yandan, HBO tarafından yayınlanan TV dizisinin son sezonu için 2019 yılına kadar sabırlı olunması gerekiyor.

Bu süre zarfından her türlü sızıntı ve oyuncuların açıklamaları ise adeta altın değerinde. Son olarak, dizide Sansa Stark rolü ile izlediğimiz güzel oyuncu Sophie Turner, Game of Thrones final sezonu hakkında önemli ipuçları vermiş durumda.


Game of Thrones final sezonu en kanlı sezon olacak!


George R.R. Martin elinden çıkan aynı adlı romanın TV dizisi uyarlaması için yepyeni ipuçları gelmiş durumda. Hiç beklenmedik anlarda önemli karakterlerin her an olabilme potansiyeline sahip olduğu hikayede, final sezonunda da bu trendin süreceğine kesin gözüyle bakabiliriz.


 Dizinin ilk bölümünden bu yana hayatta kalma başarısı gösteren Sansa Stark karakterine hayat veren Sophie Turner, GoT 8. Sezon hakkında önemli bir açıklama yaptı. Buna göre Turner, son sezonda geçmiş yıllardan çok daha fazla ölüm olacağını söyleyerek heyecanımızı katbekat artırmayı başarıyor. Kısacası, en kanlı sezon için kendimizi şimdiden hazırlasak iyi olur. Bu ölümlerde ejderhaların annesi Daenerys Targaryen ya da kısacası Khaleesi’nin ejderhalarının etkili olacağını tahmin etmek güç değil. Hatta ejderhalardan bir tanesinin Ak Yürüyenlerin lideri Gece Kralı elinde çok daha ölümcül olacağı kesin.


 Soptie Turner, yaklaşan kıyamete karşı savaşmak için herkesin bir araya geleceğinin altını çiziyor. Bu gruplar arasında birçok gerilim olduğuna ve haklı olduklarını düşündükleri şey için savaştıklarına dikkat çeken Turner, bu tahtların savaşı sürecinde geçmiş yıllardan çok daha kanlı, ölümlü ve duygusal anlamda acı verici bir sezonla karşılaşacağımızın haberini veriyor. Eh ne de olsa Kış geldi çattı!
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.