Game of Thrones hayranlarına kötü haber!

Game of Thrones hayranlarına kötü haber!

Sevilen dizi Game of Thrones'tan kötü haber geldi. Dizinin spin-off yapımları birer birer iptal edildi.

Game of Thrones yavaş yavaş final sezonu ile beraber veda etmeye hazırlanıyor. Eh haliyle hayranları dizinin spin-off yapımlarına yani yan yapımlarına gözlerini diker oldu.  Ancak birçok Game of Thrones hayranını üzecek yeni bir haber geldi.

Son gelen haberlere göre dizinin geçmişini anlatacak spin-off yapımlar iptal edildi. Son sezonu Mart ayında yayınlanacak dizinin yan hikayeleri iptal oldu. Henüz bu iptalin arkasındaki neden ise açıklanmış değil. 

Hangi dizinin iptal olduğu dahi gizemini koruyor. 4 farklı yan hikayeden söz ediliyordu ama bunlardan 3'ü iptal edilmiş gibi duruyor. Muhtemelen sadece Targeryan'ların yan hikayesini görebileceğiz.

Bunun dışındaki bütün yan hikayeler iptal oldu. Çünkü akgezenlere öyle derinlemesine bir önem verilmedi bugüne kadar. Genellikle Targeryan'ları hep gözümüze iliştirmeye çalıştı yönetmenler.

Dizinin kalitesini bozmaktan korkan yapımcılar böyle bir karara varmış olabilirler. Mutlaka bununla ilgili resmi açıklama ilerleyen zamanlarda yapımcılardan gelecektir. Şimdilik sadece hangi dizilerin iptal edildiği merak konusu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.