Gazeteci Arif Çayan'dan Kaymakam Tanrıseven'e ziyaret

Gazeteci Arif Çayan'dan Kaymakam Tanrıseven'e ziyaret

Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’e İzmir Medyasından iade-i ziyaret

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeni ile bir gün öncesinden mesaj yayınlayan Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’e İzmir Medyasından iade-i ziyaret geldi. Medya Ege İmtiyaz Sahibi Arif Çayan Kaymakam Tanrıseven’i makamında ziyaret etti.

dsc_0917-001.jpg

Nezaket çerçevesi içerisinde gerçekleşen ziyarette gündeme dair konular görüşüldü. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Çayan’a ziyaret için teşekkür edip Basın Bayramını kutladı.

“TİRE TİRE OLALI BÖYLE KAYMAKAM GÖRMEDİ”

Geçtiğimiz hafta köşesinde Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven ile ilgili “Tire Tire Olalı Böyle Kaymakam Görmedi” başlıklı bir yazı kaleme alan Arif Çayan yaptığı ziyarette Kaymakam Tanrıseven’e çalışmaları hakkında teşekkür ederek sözlerini şöyle sürdürdü:

“Tire ve çalışmalarınızla ilgili haberlere yer vermeye çalışıyoruz. Ancak ilgimi çeken konu, siz seçilmiş değil atanmış kişisiniz. Maşallah seçilmişlerden fazla çalışıyorsunuz. Genelde Kaymakamlıklardan ciddi bir haber akışı alamıyoruz. Ancak dikkatimi çeken diğer konu, siz tüm enerjinizi ilçeniz için harcıyorsunuz. Mesai mefhumu gözetmeksizin sürekli vatandaşın yanında, devletin tüm imkânlarını onların rahatı ve huzuru için seferber ediyorsunuz.

119711.jpg

 

“DEVLETİN GÜLEN YÜZÜSÜNÜZ”

“Sıra dışı çalışmalarınızı hayranlıkla takip ettim. Spordan sağlığa, tarımdan kültüre bir Tire için yaptıklarınız ortada. Ben de sizin için bir yazı kaleme almak istedim. Aynı zamanda sizi daha yakından tanımak için bir ziyaret düşündüm. Sağ olun sizlerde bizleri geri çevirmediniz. Bence Tire’de olmanız Tireliler için büyük bir şans. Devletin gülen yüzüsünüz. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.”

dsc_0905.jpg

TANRISEVEN “GÖREVİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Medya Ege İmtiyaz Sahibi Arif Çayan’a teşekkür ederek şunları söyledi:

“Bugün 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı. Ziyaretiniz için teşekkür ediyorum. Sizleri yakından takip ediyorum. Mesai mefhumu gözetmeksizin objektif ve tarafsız bir yayın politikası ile İzmir ve Ülke genelinde hizmet veriyorsunuz. Öncelikle ziyaretin böylesine güzel bir güne denk gelmesi beni ziyadesiyle mutlu etti.”

“DEVLETİN VAROLUŞ SEBEBİ VATANDAŞA HİZMET”

Bizler Tire Kaymakamlığı olarak Tire için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Benim hizmet anlayışım Devletin varoluş nedeni vatandaşa hizmet etmektir. Ben görev yaptığım her yerde bu düsturu kendime ilke edindim. Vatandaş varsa Devlet vardır. Vatandaşın yüzü gülüyorsa Devletin yüzü güler. Bu anlayışla yaklaşık üç yıldır Tire’de görev yapıyoruz. Kapılarımız sonuna kadar açık. Bize gelen vatandaşlarımızın derdine derman olmaya çalışırken bir de bize gelemeyen vatandaşlarımız var. İşte bizlerde vatandaşın ayağına gidiyoruz. Bir yandan ilçemizi marka kent yapmak adına ilçede Yerel Yönetim başta olmak üzere tüm Kamu Kurum ve Kuruluşları ile uyum içerisinde çalışıyoruz. Siz değerli Basın Kuruluşu yöneticilerimize yapmış olduğunuz ziyaret için teşekkür ediyor bu vesile ile tekrar Basın Bayramınızı Kutluyorum.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.