Gazeteci Oya Pardak PR şirketi kurdu

Gazeteci Oya Pardak PR şirketi kurdu

İzmir’in yakından tanıdığı gazeteci Oya Pardak, kendi ismini taşıyan “Oya Pardak PR” isimli halkla ilişkiler firmasını kurdu.

Mesleğinde bugüne kadar çeşitli başarılı işlere imza atan Oya Pardak, “Halkla ilişkiler, bir işletme ile hedef kitle arasında karşılıklı iletişimi, anlayışı, oluşturmaya ve sürdürmeye yardımcı olan ayrıcalıklı bir yönetim görevidir” dedi.

Gazetecilik mesleğinde kendini kanıtlayan Pardak, İzmir’in çeşitli medya organlarında çalıştıktan sonra bir süre Ege Medya Reklam Ajansında Kurumsal İletişim ve Halkla İlişkiler Müdürü olarak çalıştı. Bu firmanın kapanmasıyla birlikte kendi adını taşıyan Oya Pardak PR isimli şirketini kuran Pardak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bazen kendi kanatlarıyla uçma zamanı gelir. İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü öğrenciliğinden bu yana 25 yıldır aralıksız çalışma hayatı …. Televizyonculuk, gazetecilik ve son 10 yıldır ise PR alanında sayısız işe imza atmanın tecrübeleri … Şimdi artık mesleki tecrübelerimi kendi şirketimin çatısı altında devam ettirmenin heyecanı içindeyim…

Ve anladım ki, bazı mesleki başlangıçlar, bazen bir meslek hikayesinin sonucudur. Bu zamana kadar yanımda olan tüm kurum, kuruluş ve meslektaşlarıma teşekkürler. Şimdi yeni bir dönem başlıyor. Heyecanlı ve mutluyum.”

OYA PARDAK KİMDİR?

1974 yılında İzmir’de doğdu. 1995 yılında Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü’nden mezun oldu. Resmi stajını Hürriyet Gazetesinde yaptı, profesyonel meslek hayatına 1994 yılında Sky Tv’de muhabir olarak başladı. Daha sonra mesleğe Kanal 1 Tv ‘de haber merkezinde özel haber muhabiri olarak devam etti. Bu süreçte aynı zamanda Ekip 1 (Haber Programı) programını hazırlayıp sundu. 1998 yılında Show TV İzmir sorumlusu olarak Show Tv Haber Merkezi’ne geçti. 2002 yılında ise Star Tv Haber Merkezi’nde görev yaptı. Bu sürecin ardından 8 yıl İzmir’de yayın yapan SKY Tv’de program müdürlüğü görevini yürütüp her sabah Haber Aktif isimli aktüel programı hazırlayıp sundu. Ege Medya Reklam Ajansında Kurumsal İletişim ve Halkla İlişkiler Müdürü olarak çalıştı.

Oya Pardak, 2 yıl boyunca Alem Dergisi Travel eklerinin Ege Bölgesi Editörlüğünü yaptı. “Oya Pardak ile Kaçış” isimli seyahat programını hazırlayıp sundu. Oya Pardak İzmir Gazeteciler Cemiyeti üyesi ve bir çocuk annesi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.