Gaziemirli kadınlar feminist film kuşağında buluşacak

Gaziemirli kadınlar feminist film kuşağında buluşacak

Gaziemir Belediyesi, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü nedeniyle film gösterimi düzenleyecek.

MEDYA EGE – Gaziemir Belediyesi, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Gününde kadın haklarına dikkat çekecek.

Feminist film kuşağından olan ve Birleşik Krallık'taki kadınların oy hakkı mücadelesini anlatan Suffragette (Diren) gösterimi gerçekleştirecek olan Belediye, film sonrasında kadınları kadın hakları üzerine gerçekleştirilecek söyleşiye davet etti.

Gaziemir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada film gösterimi ve söyleşide kontejan sınırı olduğu duyuruldu.

Belediye tarafından yapılan açıklamada “Kadınlara yönelik film gösterimlerimiz başlıyor. İlk olarak 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü'nde 20. yüzyılın başlarında kadınların hakları için mücadelesini anlatan Diren filmini kadınlarla birlikte izleyeceğiz. Ardından da filmdeki şiddet ve haklar üzerine konuşacağız. Kadın Danışma Merkezi'nde yapılacak film gösterimine katılmak isteyenler 0232 252 56 57 ve 0549 793 04 53 numaralı telefonlardan kayıt oluşturabilir. Kontejan sınırlıdır” ifadelerine yer verildi.

fik7ue2waai-emn.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.