Geberit'ten Sigma serisi 

Geberit'ten Sigma serisi 

Geberit, Sigma serisi 21-50 ve 70 kumanda kapaklarıyla banyolarda işlevsel ve zarif bir atmosfer sunuyor. 

Zarif ve pürüzsüz tasarımıyla yaşam alanlarınızda kusursuz bir dengeye imza atmanızı sağlayan Sigma70, banyolarınız için sınırsız tasarımın ismi oluyor.  Tablet görünümüyle duvarın birkaç milimetre önünde yüzer bir görünüm hissi veren kumanda kapağı, beyaz, siyah, toprak rengi ve paslanmaz çelik seçeneklerinin yanı sıra banyonuz ile uyumlu kişiselleştirilebilir özel tasarımlar sunuyor. Tasarımının yanı sıra kolay montaj ve kullanım imkanı sunan Sigma70, yumuşak bir dokunuşla harekete geçen servo hidrolik sistemi sayesinde deşarj sürecini hızlıca başlatabiliyor.

Banyolar için yeni bir kimlik Sigma50…

Ünlü Endüstriyel Tasarımcı Christoph Behling tarafından yeniden yorumlanan Sigma50 ise kumanda kapağının üzerindeki iki ergonomik butonu ile kullanıcısını işlevsellikle buluşturuyor. Cam, doğal taş, ABS plastik veya metal yüzey kullanımlarıyla tasarlanan Sigma50, beyaz, bej, krom, arduvaz, siyah gibi 8 farklı renk seçeneği ve kişiye özel tasarlanabilir kapaklarıyla kullanıcısına sınırsız seçenek sunuyor. Klozetin içindeki kokuları zahmetsizce yok ederek kokunun banyoya yayılmasını önleyen DuoFresh modülü ile uyumlu Sigma50, DuoFresh’in içerisinde yer alan LED ortam ışığı sayesinde de banyonun rahatlatıcı atmosferini güçlendiriyor. 

Sigma 21 ile kendi kumanda kapağını yarat

İster bir manzara, ister bir çiçek, isterseniz bir fotoğraf… Sigma21 ile hayal gücünüzü zorlayın. Çerçevesiz tasarımı sayesinde neredeyse sınırsız sayıda malzeme ile kaplanabilme özgürlüğü sunan Sigma21’de kendi stilinizi ortaya koyabilirsiniz. Cam veya doğal taş yüzey seçenekleriyle estetik bir görünüm sunan kumanda kapağı, beyaz, siyah, bej ve arduvaz yüzeyinin orijinal rengi ile de klasik renk alternatifleri sunuyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.