Gediz Elektrik Basketbol Takımı'ı Farkındalık yarattı!

Gediz Elektrik Basketbol Takımı'ı Farkındalık yarattı!

Gediz Elektrik Basketbol Takımı lösemili çocuklar için maske takarak sahaya çıktı.

2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında kurumlar arası basketbol liginde Gediz Elektrik Basketbol Takımı,  maskelerini takarak lösemi konusunda farkındalık yarattı.

Kurumsal şirketlerin çalışanlarından oluşan basketbol takımlarının katılımıyla organize edilen Tek Pota Basketbol Ligi’nin 5. haftasında Gediz Elektrik ve Sun Chemical Takımları oyuncuları,  LÖSEV ’in öncülüğünde anılan 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında “Maskemi Takarım, Farkındalık Yaratırım!” sloganı ile sahaya çıktı. İzmir Örnekköy Zübeyde Hanım Arena’da 8 Kasım Cuma günü gerçekleşen maçta, lösemili çocuklarımızın hastalığına empati ile yaklaşmak ve farkındalık sağlamak amacıyla oyuncular maske taktı ve konuya ilişkin LÖSEV ’in pankartını taşıyarak parkeye beraber çıktılar. Gediz Elektrik ve Sun Chemical çalışanları da maça katılımları ile destek verdi.  Gediz Elektrik maçta Sun Chemical’ı 25-15 mağlup etti.

Ülkemizde her yıl kasım ayının ilk haftası, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası olarak lösemiye dair farkındalık yaratmak amacıyla anılmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.