GELECEK PARTİSİ’NDEN İZMİRLİLERE HAKARETE SUÇ DUYURUSU

GELECEK PARTİSİ’NDEN İZMİRLİLERE HAKARETE SUÇ DUYURUSU

 Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı'nın annesi olan ve bir dönem milletvekili adayı olan Zekiye Çomaklı’nın İzmirlilere hakaret ettiği videosu sebebiyle Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Cem Kavur suç duyurusunda bulundu

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı'nın annesi Zekiye Çomaklı, İzmirliler ile ilgili skandal sözleri tüm yurtta tepki çekti. Çomaklı gelen tepkiler üzerine videosunu facebook hesabından kaldırdı. Ama ağır hakaretleri hakkında Gelecek Partisi tarafından suç duyurusunda bulunuldu.

Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Cem Kavur, İzmir Gençlik Kolları Başkanı Efe Demirciefe tarafından hazırlanan suç duyurusunu savcılığa teslim etti.  Konunun takipçisi olacağını ve suç duyurusunu savcılığa teslim ettiğini söyleyen Cem Kavur, “Köklerim Girit'ten, eşim Makedon. Mübadele ile Yunan zulmü sebebiyle dedelerimiz oradan İzmir’e gelmiş bir TC Vatandaşı olarak: Haysiyetsiz, namussuz, dinsiz laflarının hepsini eşi eski bir belediye başkanı ve oğlu rektör kendi de milletvekili adayı olan bu hanımefendinin kendisine iade ediyorum. Kurtuluş savaşının ilk kurşunun atıldığı ve istiklal savaşını bitiren şehir İzmir'imize yapılan bu saygısızlık için Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunduk” dedi.

Sözlerinde devam eden başkan Kavur, “Bütün İzmirlilere genelleme yapıp TCK md.122 kapsamında Ayrımcılık, TCK md.125 ve devamı fıkraları kapsamında Hakaretin Nitelikli Hali, TCK md.126 kapsamında Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik ve Aşağılama Suçlarını Alenen ve İçtimai olarak İşleyen bu hadsiz hakkında muazzam bir şikayet dilekçesi hazırlayıp hakkında suç duyurusunda bulunmayı kendimize borç, ahlak ve namus davası olarak bildik. Suç duyurumuz hakkında Yüce Türk Adaleti tarafından gerekenin en kısa sürede yapılacağından kuşkumuz yok” dedi. 

0-281.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum