Genç Kızın Hayatı Cehenneme Döndü

Genç Kızın Hayatı Cehenneme Döndü

Hayatını tehdit eden hastalığa meydan okuyor    

20 yaşındaki genç kızın yüzü, nadir görülen bir hastalıktan dolayı şişiyor. Hastalığının hayatına mani olmasını istemeyen genç kız, hostes olmaya hazırlanıyor.

Herediter anjioödem hastalığı 20 yaşındaki Lauren Farley-Smith isimli kızın yüzünün normal boyutunun iki katı kadar şişmesine neden oldu. Daily Mail'de yayınlanan habere göre nadir görülen hastalığın ilk semptomları Lauren'ın ergenlik döneminde baş gösterdi.

Kalıtsal bir kan hastalığı olan herediter anjioödem, vücudunda şişkinliklere, devam eden kusmalara ve yoğun karın ağrılarına sebep olmasının yanı sıra hayati tehlike de oluşturuyor. Stres ve endişe hastalığı tetiklediği için genç kız, sıklıkla meditasyon yapıyor ve rehberlik yardımı alıyor.

Yabancıların bakışları ve yorumları yüzünden depresyona giren ve antidepresan kullanmaya başlayan Lauren, geçtiğimiz yıl hastalığına yenilmeyeceğine dair kendi kendine söz verdi ve şimdi çocukluk hayali olan hostesliğe hazırlanıyor.

Nadir görülen kalıtsal bir hastalık olan herediter anjioödem vücudun çeşitli dokularında şişmelere neden oluyor. Bazı insanlarda şişlikler her ay gerçekleşirken bazılarında birkaç ayda ya da yılda bir olabiliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.