Gençler Balçova'da Cumhuriyet dağıttılar

Gençler Balçova'da Cumhuriyet dağıttılar

Cumhuriyet Halk Partisi Balçova Gençlik Kolları, Cumhuriyet Gazetesi'ne yapılan operasyona tepki göstererek ilçede gazete dağıttı.

15 Temmuz sonrasında yapılan soruşturmalar kapsamında Cumhuriyet Gazetesi yazar ve yöneticilerinin gözaltına alınmasına gösterilen tepkiler çığ gibi büyüyor. Cumhuriyet Gazetesi’ne yapılan uygulamayı protesto eden CHP Balçova Gençlik Kolları’da destek eylemine başlayarak ilçede her gün Cumhuriyet Gazetesi dağıtma kararı aldı. Balçova Gençlik Kolları Başkanı Korcan Uçman, “İlçemizde halkın toplu olarak bulunduğu yerlerde her gün gazete dağıtacağız. Türkiye Cumhuriyeti’nin ve Cumhuriyet Gazetesi’nin yalnız olmadığını herkese anlatacağız” diye konuştu.

Darbe girişimi sonrası uygulamalar ile ülkedeki muhalefetin sesinin kısılmak istendiğini belirten Korcan Uçman ”FETÖ’yü Türkiye’nin başına bela eden iktidar partisi şimdi suçunu başkalarına yıkmaya çalışıyor. Ülkemizin tüm bürokratik kadrolarına terör örgütü üyeleri kendileri zamanında yerleştirildi. Şimdi ise öküz öldü ortaklık bozuldu. Biz bunları halkımıza anlatmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.