Gençlik Şöleni Pikniği Gerçekleştirildi

Gençlik Şöleni Pikniği Gerçekleştirildi

Türk Kızılayı Konak Şube Başkanlığı’nın düzenlediği ve 2. Si gerçekleştirilen “Gençlik Şöleni Pikniği” 22 Mayıs Pazar günü Kemalpaşa Ulucak Mert Spor Tesislerinde yapıldı.

Türk Kızılayı Konak Şube Başkanlığı’nın düzenlediği ve 2. si gerçekleştirilen “Gençlik Şöleni Pikniği” 22 Mayıs Pazar günü Kemalpaşa Ulucak Mert Spor Tesislerinde yapıldı.

Şube yönetim kurulu üyelerimizin ev sahipliği yaptığı; Foça, Tire, Kemalpaşa, Bornova Kızılay Şube Başkanları,Katip Çelebi Üniversitesi öğrencileri ve misafirlerinin katıldığı etkinlikte; iyilik yolunda gönüllü çalışmalarıyla İzmir’de özel bir yeri olan sanatçı Mikrop lakaplı Hikmet Durmuş hem şarkıları hem de esprileri ile herkese eğlenceli bir gün yaşattı. Yine sanatçı Ersin Kuşkanat ve Radyocu Ömer Köroğlu da konuklara eşlik etti. Kızılaycılar, şube gençlik kolları ve misafirlerin gönüllerince eğlendiği gençlik şöleni pikniğimize yağmurlu havaya rağmen ilgi yoğundu.

Kızılay Konak Şube Başkanı Tekin Akkoyun yaptığı açıklamada “Kızılaycılık sadece afetlerde değil daima ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaktır. Bizler de yaklaşan Ramazan ayında daha çok bağışçıya ulaşıp, daha fazla ihtiyaç sahibini sevindirmenin hazırlıklarını yapıyoruz. Yoğun geçecek bu dönem öncesi gelenekselleşen pikniğimizin hepimize bir motivasyon olmasını umar, keyifli bir gün dilerim” dedi.

409a4aae-1af4-431a-91a2-0331e6c851c5

Pikniğin sonunda yarışmalara katılan ve dereceye giren öğrencilerimize hediyeler takdim edildi. Gençlik Şöleni Pikniğimize katkı koyan sanatçımız Mikrop lakaplı Hikmet Durmuş, sponsorlarımıza ve şube çalışanlarımıza teşekkür belgeleri verildi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.