Gizem Saatçi'den yeni single

Gizem Saatçi'den yeni single

Gizem Saatçi Band başarılarına Korona günlerinde yapmış oldukları At Ateşe VOL. 10, Es Müzik Suphi Karataş 'ın yapımcılığını yapmış olduğu maxi single ile kalpleri ateşe vermeye başladı.

Gizem Saatçi yeni maxi single ile ilgili şu açıklamayı yaptı. "Uzun zamandır kafamda planladığım, ruhumla hissettiğim, bana göre müzikal kariyerimde yapmış olduğum en iyi dört şarkı diye adlandırabileceğim bir çalışma oldu. Grubumuza yeni katılan ünlü piyanist, bestekar ve radyocu olan dostumuz Murat Aygün 'ün katkıları ve emeği tabi ki de takdire şahandır.Maxi single daki At ateşe ve Ye koçum ye eserlerinin aynı zamanda kendisi bestecisidir. Yine son günlerde "Farkındayım "adlı eserini seslendirdiğim ve aynı zamanda ünlü sanatçı Teoman ın da farklı bir versiyonda seslendirdiği şarkının mimarı Sabih CANGİL den" Oluyorum "adlı eseri seslendirdim. ÇOK ZOR adlı eser yine değişmez müziğimizin bestekarı Esat Saatçi 'ye aittir. 

Klip yönetmenim Fuat Eren ve ekibiyle Fethiye Kayaköy ve Kelebekler vadisi civarında gerçekleşti. Klibimiz de yine ünlü tango dansçısı ve ünlü modacı Nazan Moda Evi, Hatice Kalınboyun hanımefendi nin tasarımlarıyla hayat buldu. Emeği geçen herkese başta yapımcım Suphi Karataş beyefendi olmak üzere saygı ve şükranlarımı sunuyorum "diye konuştu. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.