Gökçe, Yeni Single Müjdesini verdi

Gökçe, Yeni Single Müjdesini verdi

Sevilen sanatçı Gökçe Kırgız, Gazeteci Enes Özdemir'in Instagram'dan yaptığı "Enes Özdemir'le Bi Konuşalım" programına konuk oldu. 

Yeni Single Müjdesi

Evde geçirdiği bir günü anlatan Gökçe Kırgız, Tek şarkılık Single müjdesi de verdi. Kırgız, "14 Mart'tan beri evdeyim daha çok oyun oynuyorum, köpeğimle zaman geçiriyorum. Mutfak işlerine daldım bu aralar hiç yapmayı bilmediğim yemekleri yaparken kendimi buldum. Hamarat bir Gökçe çıktı ortaya. Tabi sadece bunlar değil bunun yanı sıra müzikler ile de meşgul olmaya devam ettik. Ekibimle çalışmalarımıza hiç ara vermedik. Yakında zaten yeni bir Single ile geliyoruz. Şarkımızın adı 'Pişmanlar Ülkesi' Haziran ayında piyasaya çıkarmayı düşünüyoruz." diyerek sevenlerine yeni şarkı müjdesini verdi.

"Kötü Kadın Rolünde Oynamak İstiyorum"

Sahnelerden, oyunculuğa geçişin mesajını da veren Gökçe Kırgız, "Bana oyunculuk teklifi geldi. Birkaç proje ile görüşüyoruz. Şuan net değil yakında netleştireceğiz. Normalde herkes Türkan Şoray, Fatma Girik sever ben ise Suzan Avcı seviyorum. Kötü kadın seviyorum. Biz millet olarak dizilerde kötü kadın rolündekileri seviyoruz. Ben mesala Yasak Elma Ender'i stolkluyorum takip ediyorum. Ben Suzan Avcı'ya hayrandım. Sürekli kötü kadındı ve hep merak edilen oldu. Saçlarım bile sarı onun gibi yaptım" dedi.

"Ece Erken kirasını ödeyememişti acaba ne yaptı?"

Koronavirüsün ilk müzik sektörüne etki ettiğini söyleyen Gökçe Kırgız, "Bu süreçte en çok biz etkileniyoruz. Biz bu seneyi unutuyoruz. Biz sanatçılara geçmiş olsun. Enes Özdemir'in "Siz bu süreçte kazancı nasıl sağlayacaksınız?" sorusuna ise Gökçe Kırgız, "Parayı nereden kazanacaksınız derken Ece Erken geldi aklıma en son kirasını ödeyemediğini söylemişti. Çokta dalga geçerek konuşmak istemiyorum ama tatlı tatlı konuşmak istiyorum. Kenarda parası olan yaşadı. Bu süreçte birikim yapanlar rahat atlatıyor. Onun için aklıma ilk Ece Erken geldi çok samimi olsak 'Bacım bir şeye ihtiyacın var mı?' diye mesaj atacağım." dedi. 

Lüks Kulis İsteklerine İsyan Etti

Koronavirüs öncesi sanatçıların isteklerinin çok uçuk olduğunu, israfın hat safhada olduğuna dikkat çeken Gökçe Kırgız, "On, on iki yıldır bu işi yapıyorum. İşin mutfak tarafından geliyorum. En dipten en zirveye oynaya sanatçıyım hiçbir zaman tanınmadan önce ve sonrada çok büyük kaprisli istekleri olan biri olmadım. Ben kulisimde zaten insan istemem. Şuna çok şahit oldum Business Class uçak bileti alıp bir numara olmadığı için organizasyonu iptal ettiğini biliyorum. Koronavirüs sonrası kulislerini gözden geçirmeli. Kaprislerden uzak olmalı. Kaprisli olmayanlar mutlaka kazanacaktır." dedi.

"Evde Yüzlerce Demo Dinliyorum"

Evde takipçilerinden gelen şarkıları tek tek dinlediğini söyleyen Gökçe Kırgız, "Çok güzel parçalar var. Her gün yüzlerce demo izliyorum. Hepsi süper yakında onlardan biri ile düet yapacağız" dedi.

"Arabesk Albümü Yapmak İstiyorum"

Gelecekteki hayalinden de bahseden Gökçe Kırgız, "Bana göre her müzik tarzı dönem dönem öne çıkıyor. İnsanlar arabesk müziğini unutmuyor. Arabesk hiçbir zaman bitmez. İleride Arabesk Albüm yapmak istiyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.