Gökhan Budak, 'Sinema benim için aşk!'

Gökhan Budak, 'Sinema benim için aşk!'

16 sektördü sinema sektöründe olan oyuncu Gökhan Budak, 'Sinema benim için aşk!' açıklamasında bulundu.

Erzurumlu olan oyuncu Gökhan Budak, Medya Ege'ye özel açıklamalar bulundu. Oyunculuğa figüranlıktan başlayan ve şimdi yardımcı oyuncu olan Gökhan Budak, film çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

whatsapp-image-2019-09-05-at-17.37.jpg

Artık kendi mesleğini yapamadığını belirten Budak, "Sinema sözü duyduğum zaman maddi manevi olarak hiç bir şey düşünmeden o proje içerisinde olmak istiyorum. Çünkü sinema benim için bir sevda. Sinema sektörüne aşığım. Geçirdiğim bir kazadan sonra sinemaya 2 yıl ara verdim. Ama ne yazıkki yapamadım ve filmlere geri döndüm" dedi.

000-004.jpg

Kara Şimşek'e olan benzerliğiyle dikkat çeken Gökhan Budak, "Beni Kara Şimşek'e çok benzetirler. Benzerliğim bana hep artı olarak yansıdı. Bu sayede güzel yerlerde bulundum. Bu anlamda bana yardımcı ve destek olanlara teşekkür ederim" açıklamasını yaptı.

img_5355.jpg

'Sürpriz bir projeyle geleceğim'

Fetih 1453, Kurtlar Vadisi, Arka Sokaklar, Küçük kıyamet, Sırlar Dünyası, Benim Adım İstanbul, Sungurlar, Nöbetteyiz gibi pek çok film ve dizide oynayan Gökhan Budak, pek çok teklif geldiğini belirterek, "Sürpriz bir projeyle sevenlerimin tekrar karşısına çıkacağım" dedi.

whatsapp-image-2019-09-05-at-17.37-004.jpg

++++-004.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum