Gökhan Çelik Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

Gökhan Çelik Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

Gazeteci ve İş Adamı Gökhan Çelik 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde İzmir 1. Bölge de Milletvekili aday adaylığı başvurusunu Ankara da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile de görüştükten sonra yaptı.

MHP Çeşme İlçe Başkan Yardımcısı Gazeteci ve İş Adamı Gökhan Çelik 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde İzmir 1. Bölge de Milletvekili aday adayı olduğunu daha önce sosyal medya hesabından duyurmuştu. Ankara da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile de görüşen Gökhan Çelik Aday adaylığı başvurusunu yaptı. 

24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde İzmir 1. Bölge de Milletvekili aday adaylığı başvurusu için Ankara' ya giden Gökhan Çelik, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile de görüştükten sonra aday adaylığı başvurusunu tamamlayarak resmen aday adayı oldu. 

Aday adaylığı başvurusu ve Ankara ziyareti ile alakalı Gökhan Çelik aşağıda ki açıklamalarda bulundu; 

Ülkemiz özellikle 15 Temmuz sürecinden sonra çok zor bir dönemden geçmektedir. Zor süreçte sorumluluk almak isteyen biri olarak, bu ülkede yaşayan ve ülkesi adına fikir ve hayalleri olan bir vatandaş olarak Türkiye Cumhuriyetinin bölünmez bütünlüğünün teminatı ve mensubu olup her kademesinde görev almaktan onur duyacağım partim Milliyetçi Hareket Partisi' nden İzmir 1.Bölge de Milletvekili Aday Adayı olma kararı verdim. 

Daha önce sosyal medya hesaplarımdan duyurduğum Aday adaylığımı bugün partimizin Genel Merkezinde başvuruda bulunarak resmi hale getirdim. Türk Dünyasının Bilge Lideri Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendiyi ziyaret edip hayır dualarını ve nasihatlarını aldım ve şahsıma gösterdikleri ilgiden ötürü onur ve gurur duydum. 

Daha sonra Aday adaylığım konusunda bilgilendirme yapmak için Genel Başkan Yardımcılarımız Edip Semih Yalçın Beyefendi, Celal Adan Beyefendi, Emin Haluk Ayhan Beyefendi, İzzet Ulvi Yönter Beyefendi ve Deniz Depboylu Hanımefendi ile Manisa Milletvekili ve Grup Başkan Vekilimiz Erkan Akçay Beyefendiyi ziyaret ettim. Hem İzmir ile alakalı hemde güncel siyasi konular ile alakalı fikir ve hedeflerimi anlattım. Gösterdikleri misafirperverlik ve alakadan dolayı her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 

Artık bize beklemek Liderimizin verdiği görev doğrultusunda mücadele etmek düşüyor. Niyetimiz halistir, hakkımızda ne hayırlı ise o olsun. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.