Gökhan Gönül Transferi Ne Oldu? İşte Detayları..

Gökhan Gönül Transferi Ne Oldu? İşte Detayları..

Fenerbahçe ile yollarını ayıran Gökhan Gönül, tarihi imza ile Beşiktaşlı oluyor. Beşiktaş yönetimi, Gustavo Gomez için kulübü Lanus'la 4 milyon euroya anlaşmaya vardı. Siyah-beyazlılar Polonyalı stoper Pazdan'ı gündeme aldı.

Beşiktaş'ta transfer harekatı sürüyor. Beşiktaş Fenerbahçe'den ayırılan Gökhan Gönül ile 3 yıllık anlaşma imzaladı. Ayrıca dünyaca ümlü oyuncu Robben için ise Fenerbahçe ile yarışa girilmiş durumda. Son olarak Çin Ligi ekibi Shanghai Shenhua’yla sözleşmesi sona eren Mohamed Sissoko’nun önerildiği bildirildi. Beşiktaş son dakika transfer haberleri bu sayfada sizlerle 

Gökhan Gönül Beşiktaş tarihine geçecek

Fenerbahçe ile yollarını ayıran Gökhan Gönül, tarihi imza ile Beşiktaşlı oluyor... Gökhan’ın menajeri Ahmet Bulut’la yarın sonlandırılacak görüşmeler sonrası salı günü Arena’da resmi imza atılacak.

Beşiktaş’la 3 yıllık anlaşmaya varan Gökhan Gönül’e 2 milyon Euro imza parası verilecek. Yıllık 1 milyon 700 bin Euro garanti ücret alacak milli yıldıza maç başı da 15 bin Euro verilecek.

İLK İSİM OLARAK TARİHE GEÇECEK 

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve teknik direktör Şenol Güneş’in de katılacağı Vodafone Arena’daki imza töreninde siyah beyazlı taraftarlar da tribünlerde olacak.

Gökhan Gönül’ün imza töreni Beşiktaş için de ilk olacak. Gökhan siyah beyazlıların yenilenen stadı Vodafone Arena’da sözleşme imzalattırdığı ilk oyuncu olarak da tarihe geçecek. 


Mohamed Sissoko Beşiktaş'a önerildi

Transfer çalışmalarına belirledikleri isimler üzerinden devam eden Siyah-Beyazlılar, menajerlerden gelen önerileri de değerlendirmeye alıyor.

Bu doğrultuda yönetime, son olarak Çin Ligi ekibi Shanghai Shenhua’yla sözleşmesi sona eren Mohamed Sissoko’nun önerildiği bildirildi.

Bonservisi elinde bulunan 31 yaşındaki Fransız ön liberoyu, bonservisi elinde olması sebebiyle listesine ekleyen yönetimin, bu futbolcuya alternatif isim olarak baktığı öğrenildi.


Beşiktaş'ta Gomez tamam Pazdan yolda

Beşiktaş yönetimi, Gustavo Gomez için kulübü Lanus'la 4 milyon euroya anlaşmaya vardı. Siyah-beyazlılar Polonyalı stoper Pazdan'ı da İsviçre karşısında izliyor.

Geçen sezon şampiyon olmasına rağmen savunmada büyük sıkıntılar yaşayan Beşiktaş en önemli soruna çözüm buluyor... Bu bölgeye iki takviye yapmak isteyen Siyah-Beyazlılar, uzun süredir peşinde olduğu Gustavo Gomez'i imza noktasına getirdi. Marsilya formasını giyen N'Koulou'nun 2.5 milyon Euro imza parası ve 2.5 milyon Euro garanti ücretten vazgeçmemesi üzerine, Gomez üzerinde yoğunlaşan Siyah-Beyazlılar, bu transferi bitirme aşamasına geldi. Menajeri İstanbul'a davet edilen genç oyuncu "Kulübüm Lanus'a Avrupa'ya gitme talebimi ilettim. Şampiyonlar Ligi'nde oynamayı çok istiyorum" dedi. Beşiktaş'ın Gomez'in bonservisi için kulübü Lanus'a 4 milyon Euro ödeyeceği öğrenildi.

PAZDAN'IN BONSERVİSİ 2 MİLYON EURO

BEŞİKTAŞ'ın stoper transferindeki ikinci hedefi ise Michal Pazdan... Yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçilen Kamil Glik'in Polonya Milli Takımı'ndaki partneri olan tecrübeli futbolcu Legia formasını giyiyor. Beşiktaşlı yetkililerin bugün Polonya'nın İsviçre ile oynayacağı maçta Pazdan'ı çıplak gözle izleyeceği öğrenildi. 28 yaşındaki futbolcunun bonservisinin 2 milyon Euro olduğu belirtiliyor.

TAM BİR SAVAŞÇI RUH

EURO 2016'nın dikkat çeken isimlerinden biri olan Pazdan, Polonya defansında mücadeleci futboluyla alkış aldı. Savaşçı bir ruhu olan Pazdan'a sosyal medyada tam not verildi...

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.