Gökhan Zan İYİ Parti'den milletvekili aday adayı oldu

Gökhan Zan İYİ Parti'den milletvekili aday adayı oldu

Eski milli futbolcu Gökhan Zan, İYİ Parti’den milletvekili aday adayı oldu.

MEDYA EGE - Hatay depreminde yarattığı kamuoyu farkındalığı ile gündeme gelen eski Milli Futbolcu Gökhan Zan İYİ Parti'den milletvekili aday adayı, karısı Müge Zan ise iYİ Partili oldu.

Zan ailesine parti rozetini İYİ Parti Lideri Meral Akşener taktı. Milletvekili aday adaylığı hakkında konuşan Zan şunları aktardı: "Medeniyetin toprakları Hatay’dan geliyorum. Kadim şehir, bahtsız şehir Antakya’dan geliyorum. Hatay insanları, kendi tırnaklarıyla sırtından yükü eksik etmeyen, her seferinde küllerinden yeniden doğan memleketin çocuklarıyız. Atamızın bize armağanıdır Hatay. Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi Hatay benim şahsi meselemdir. Genel Başkanımızın önderliğinde bundan sonra Hatay 84 milyonun şahsi meselesidir. Hatay’ı ihya ve inşa etmek için, hakça hukukça kardeşçe nasıl yaşadıysak bundan sonra da aynı şekilde yaşayacağımızdan eminim."

20230322-gokhan-zan.webp

Parti Lideri Meral Akşener ise Zan'ın aday adaylığına ilişkin "Gökhan kardeşimle evladımla Hatay’da karşılaştık. Aslında onunla Hatay hakkında dertleşmek üzere bir araya geldik. Müge'yi tanıdım, sonra dedim ki hadi Müge al kocanı gel. Ne varsa kadınlarda var. Allah ikinizden de razı olsun"

Öte yandan Trabzonspor'un efsane isimlerinden eski teknik direktör Ünal Karaman'a da İYİ Parti'den milletvekili aday adayı oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.