Golfün Devleri Antalya'da Sahaya Çıkacak

Golfün Devleri Antalya'da Sahaya Çıkacak

Avrupa'nın en iyi oyuncularını TurkishAirlines Open Belek'te buluşturacak. 

2013 yılından bu yana Avrupa’nın en iyi oyuncularını buluşturan TurkishAirlines Open, 3-6 Kasım tarihleri arasında Belek’teki Regnum Carya Golf Kulübü’nde düzenlenecek. AvrupaTuru Final Serisi’nin ilk ayağı olarakyapılacak turnuvada aralarında Masters Şampiyonu Danny Willett ve son Şampiyon Victor Dubuisson’un da bulunduğu 78 oyuncu sahaya çıkacak.

Dünya golfünün en iyileri bir kez daha Belek’te buluşacak. Avrupa Turu Final Serisi’nin ilk ayağı Turkish Airlines Open, 3 Kasım Perşembe sabahı ilk raundla start alacak. Bu yıl Belek’teki Carya Sahası’nda düzenlenecek olan 7 milyon dolar toplam ödüllü organizasyonda üçü Türk toplam 78 oyuncu yarışacak.

Avrupa Turu’nda Raceto Dubai sıralamasında ilk 75 sırada yer alan oyuncuların katılabildiği turnuvada bu yıl son şampiyon Fransız Victor Dubuisson’un yanı sıra Nisan ayında Masters zaferi kazanan Danny Willett, eski dünya 1 numarası Lee Westwood, kariyerinde üç major şampiyonluğu bulunan Padraig Harrington ve Ryder Cup Avrupa takımı oyuncularından Andy Sullivan da mücadele edecek.

Üç amatör Türk oyuncu Ali Altuntaş, Leon Açıkalın  veMutluGüner, Türkiye Golf Federasyonu kontenjanıyla bu büyük organizasyonda boy gösterecek.

Turkish Airlines Open, Dubai’deki DP World Tour Champion hip ile bitecek Avrupa Turu Final Serisi’nin ilk ayağı olma özelliğini taşıyor. Final serisi kapsamında; Turkish Airlines Open ve Nedbank Golf Challenge’da 7’şer, DP DünyaTuru Şampiyonası'nda 8 Milyon Dolar olmak üzere toplam 22 milyon dolar ödül veriliyor.

Üç yıl içinde ülkemizin en genişve en etkili tanıtım araçlarından biri haline gelen Turkish Airlines Openi, geçtiğimizyıl 98 milyon  822 bin dolarlık medya görünürlülüğüne ulaşmıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.