Gönül Coğrafyası'nın yeni durakları Afyon ve Uşak

Gönül Coğrafyası'nın yeni durakları Afyon ve Uşak

Gelin raflarda tozlanan kitaplarımızı kardeşlerimiz için bağışlayalım, diyen Sakarya Üniversitesi öğrencilerinin oluşturduğu Gönül Coğrafyası ekibi gönül duraklarına yenilerini ekledi.

Sırasıyla Hakkari, Van, Şanlıurfa, Hatay, Mardin, Muğla, Sakarya, Gaziantep, Konya ve Diyarbakır’a yardımlarını gerçekleştiren ekip gönül köprüsüne Afyon ve Uşak’ı da ekledi.

Sosyal medyada #BizHazırızYaSiz hashtagı ile çalışmalarını sürdüren ekibe sosyal medya ilgi ve alaka artmaya başladı. Gelen çağrılarında hesaplarda paylaşılması sonucu yüzlerce kitap, defter, kalem, malzeme vs. toplandı. 

Gönül Coğrafyası’na çağrı yapan Afyon ve Uşak’taki kardeşlerimiz için gereken destek sağlanarak kargolar hazır edildi. Kitapsız Öğrenci, Kütüphanesiz Okul İstemiyoruz parolası ile yola devam eden Gönül Coğrafyası ekibi, “Türkiye’mizin her yerine ulaşmaya, yardımlarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Ayrıca önümüzdeki günlerde ise şehrimizde yapacağımız ziyaretler ile gönüllere dokunmaya devam edeceğiz. Sonuna kadar taviz vermeden, yüzleri güldürmeye, mutluluklara mutluluk katmaya devam etmek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.