Google Fotoğraflar'dan video editörü geliyor!

Google Fotoğraflar'dan video editörü geliyor!

Google son dönemlerde sıklıkla kullanılmaya başlayan fotoğraflar uygulamasını bir üst seviyeye taşıma yolunda ilerliyor.

Google Fotoğraflar yakında web sürümü ile çalışacak basit video editörü aracı ile karşımıza çıkacak. Google Fotoğraflar video editörü ile birlikte kullanıcılar farklı uygulamalara geçiş yapmadan videolarını düzenleyebilecek.
Google Fotoğraflar 4.30 sürümü ile birlikte manuel etiket etkleme özelliği ekleniyor. Google Fotoğraflar yeni özelliği sayesinde her kullanıcı istediği şekilde etiketleme yapacak...

Şu anda beta aşamasında olan ve sadece sınırlı kullanıcılar ile başlatılan uygulamadan, tabii ki profesyonel bir video düzenleme editörü beklemek yanlış olacaktır. Program, minimalist bir tasarım ile sadece zaman çizelgesi editörü üzerinden fotoğraf ve videolarınızı birleştirip, basit klip ve videolar hazırlayabileceğiniz araçlar barındırıyor.

Şu anda Google Fotoğraflar’ın web ve mobil versiyonlarında belli kısıtlamalarla bu özelliği rahatça kullanabilmek mümkün. Ancak detaylı özelleştirebilme anlamında eksik kalıyordu. Google, web arayüzündeki bu eksikliği tamamlamak için adımlar atmaya başladı. Buradaki avantaj ise geniş bir ekranda, ek yazılım kullanmanıza gerek kalmadan, yedeklemiş olduğunuz fotoğraf ve video arşivinizden seçimler yaparak, kırpma, konulandırma, müzik ekleme, efekt ekleme gibi bir çok özellikten faydalanmamızı sağlayacak olmasıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.