Google Haritalar'a karanlık mod geliyor!

Google Haritalar'a karanlık mod geliyor!

Google, oldukça rağbet gören yazılımları ödüllendirmeye devam ediyor.

Android 10 ile birlikte daha çok yayılan karanlık mod; hali hazırda Gmail ve Play Store kullanıcıları tarafından kullanılıyor. Şimdi de şirket cephesinden, Google Haritalar karanlık mod müjdesi geldi. Instagram hesabı üzerinden çok kısa bir video paylaşan Android, Google Haritalar uygulamasının normal hali ile karanlık mod kullanan halini karşılaştırdı. İki konseptin karşılaştırılması, kullanıcıların ilgisini çekti. Google tarafından servis edilen görüntüden anlaşıldığı üzere ilgili tema henüz geliştirilme aşamasında. Karanlık mod adına bekleyenlerin öğrenmek istediği bir diğer bilgi ise çok sevilen temanın yayımlanma tarihi.

Arama motoru firması ve Android cephesinden yapılan ortak açıklamada çıkış tarihine dair herhangi bir bilgiye rastlanılmadı. Eylül ayında yaptığı güncelleme vasıtasıyla kullanıcılarının güvenliğini düşünen Google, şimdi de kendisini tercih edenleri sevindiriyor.

Gizlilik ve güvenlik ayarlarından sonra tasarım değişikliklerine yoğunlaşan Google; kısa bir süre önce Dokümanlar, E-Tablolar ve Slaytlar olarak bilinen 3 ana ofis aracını da güncellemişti. Yapılan değişiklikte altyapı yerine görünüme odaklanıldı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.