Google Pixel Watch hakkında sızıntı!

Google Pixel Watch hakkında sızıntı!

Google mobil cihaz tarafında her ne kadar gelişmeleri biraz geriden takip ediyor gibi gözükse de aslında büyük Ar-Ge yatırımları ve çalışmaları ile oldukça büyük planların peşinde.

Google Glass gibi birçok farklı ürün ortaya çıkaran Google bazı cihazlarını tanıtsa da bazı cihazlarını hiç gündeme getirmedi. Fakat bugün uzun süredir farklı sızıntılarla ortaya çıkan Google Pixel Watch hakkında önemli detaylar ortaya çıktı.

Yeni çıkan raporlara göre, Google yeni akıllı saatini, 2016 yılında Pixel serisi mobil cihazlarını tanıtacağı etkinliğe 11 saat kala iptal etmişti. Business Insider tarafından yayınlanan rapora göre bu iptalin başında Google Donanım Yöneticisi Rick Osterloh vardı.

Cihaz 2016 yılının ardından birkaç kere de resmi lansman görsellerinin sızdırılması ile karşımıza çıktı. Ama yine de bu zamana kadar akıllı saat ailesi hakkında resmi bir açıklama veya tanıtım yapılmadı. Kısa bir süre LG ile ortak çalışmaların ardından LG Watch Style ve LG Watch Sport modeli tanıtıldı. Fakat Google tarafından desteklenerek ortaya çıkarılan bu cihazlar da gerekli ilgiyi yakalayamadı.

Geçtiğimiz aylarda bu konu hakkında Google yakın zamanda akıllı saat planımız yok gibi gözüküyor diyerek açıklama yapsa da yeni çıkan raporlara göre şirket, Pixel 4 ailesi ile birlikte merakla beklenen Pixel Watch ailesini de tanıtacak.

Pixel Watch hakkında pek bir şey bilinmese de Apple Watch Series 5 ile aynı dönemde olmasından dolayı oldukça dikkat çekici özelliklerle gelmesi bekleniyor. Pixel 4 ailesinin lansmanı ile Pixel Watch suskunluğu bitecek mi bitmeyecek mi hep beraber göreceğiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.