Google Voice Siri güncellemesi aldı

Google Voice Siri güncellemesi aldı

Apple‘ın iPhone ve iPad cihazları için sunulan yazılım, “Hey Siri” komutuyla devreye girebilecek. Daha önce birçok uygulamada sunulan bu yenilik şimdi Google ile entegre edilmiş durumda.

Bir diğer ismiyle de “Hey Siri” özelliği olarak sunulan bu özellik, iPhone ve iPad cihazlar üzerinde uygulama başlatmak için kullanılabiliyor. Bu sayede uygulama açılış süresi kısalırken yapılacak işlem içinde kolaylık sağlanmış oluyor. Uygulama hakkında ufak bir bilge vermeden geçmeyelim. Şirket söz konusu uygulamayla birlikte uluslararası çağrı yapmaya imkân sağlıyor. Skype‘ın özelliğine benzer olan bu özellikle cep telefonu numarasıyla birlikte uygulama üzerinden çağrılar yapabiliyorsunuz.

Güncellemenin ana kahramanı olan Siri’yi kullanarak işlem yapmak için öncelikle uygulamanızın ayarlar kısmından bu işlemi aktif hale getirmeniz gerekiyor. Akabinde telefonunuzdan Siri’yi açarak, “Hey Siri, Google Voice üzerinden Zeynep’i ara veya Ozan’a mesaj gönder.” şeklinde söylediğinizde bu işlem direkt olarak başlatılacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.