GoT bu sezon internete sızamayacak!

GoT bu sezon internete sızamayacak!

Game of Thrones çılgınlığı gün geçtikçe artarak büyüyor. Tabi bu yoğun ilgiden dolayı hakkında en çok sızıntı haberi yapılan dizi de Game of Thrones oluyor.

Geçtiğimiz sezonlarda senaryosu internete sızdırılan dizinin yapım ekibi, final sezonu için çeşitli güvenlik önlemleri alıyor. Game of Thrones sızıntı haberlerine karşı oyuncularına da sert kurallar uyguluyor.

Her geçen gün efsane dizi Game of Thrones hakkında yeni bir duyum geliyor. Bu duyumlardan en çok nasibini alan da senaryo sızıntıları oluyor. Final sezonu olan 8. sezon bilindiği üzere 2019 yılında yayınlanacak. Bu sezonda senaryo sızıntı olmaması için yapımcılar var gücüyle çalışıyor.

Game of Thrones sızıntı haberlerine karşı oyuncularını da uyarıyor!
 

Final sezonu için kesinlikle bir sızıntı ve duyum olmayacağını açıklayan ekip, bunun için çeşitli önlemler almış durumda. Dizide Jaime Lannister‘ı canlandıran Nikolaj Coster-Waldau, yaptığı bir açıklamada bu önlemlerden birini itiraf etti.


Waldau yaptığı açıklamada, “Çok katı kurallar uygulanıyor. Özellikle bu sene çılgın bir durum var. Senaryo elimize dijital ortamda geliyor ve ardından ilgili sahneyi çekiyoruz. O sahnenin çekimi bittiği anda o çekimlere dair ne varsa yok ediliyor. Aynı ‘Görevimiz Tehlike’ filmi gibi, kendi kendini yok ediyor” dedi.

Dizide Daenerys Targaryen karakterini canlandıran Emilia Clarke de geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada, sete cep telefonu bile sokamadıklarını itiraf etmişti. Bakalım yapımcıların bu sezon gösterdikleri gizlilik çabaları başarıya ulaşacak mı? Yoksa geçtiğimiz yıllardaki gibi senaryo sızıntıları ile dizinin hayranları meraklarını önceden giderebilecek mi?

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.