GoT yeni sezonlara göz kırpıyor!

GoT yeni sezonlara göz kırpıyor!

2019 yılında izleyicilerine veda etmesi planlanan Game of Thrones dizisiyle ilgili serinin yazarı olan George R.R. Martin’den müjde sayılabilecek haberler geliyor.

Martin Emmy ödülleri sırasında Variety dergisiyle yaptığı söyleşide kitabın sekiz sezondan fazlasının, hatta 11, 12 belki 13. sezonu görebilecek içeriğe sahip olduğunun altını çizdi.

Martin, dizinin sorumluları DB Weiss ve David Benioff’un belki de hayatlarına devam etmek istedikleri için sekiz sezonla yetineceğini dile getirdi. “Romanlarıma bakacak olursanız, bundan daha fazlası için gerekli içeriğin orada olduğunu göreceksiniz.” diyen yazar dizinin final sezonuyla ilgili sorunun cevabının DB Weiss and David Benioff’ta olduğunu belirtti.

Bu açıklamaların yanında dizinin aslında 7 sezon olarak planlandığı, Martin’in ise 10 sezon konusunda ısrarcı olduğu, bu tartışmaların sonucunda 8 sezona yapımcıları ikna ettiklerini bildirdi.

Weiss and Benioff tarafında ise işler biraz karışık görünüyor. Çünkü Disney senenin başında Star Wars serisinin yeni filmi için adı geçen ikiliyle anlaştığını duyurdu.

Martin söyleşinin devamında “Dizide görev alanların hayatlarına devam etmek ve farklı rollerle kamera karşısına geçmek istediklerini anlayabiliyorum.” dedi.

Game of Thrones için 5 farklı spin-off hazırlığı

Game of Thrones’un final sezonunun yaklaşıyor olması her ne kadar dizinin milyonlarca takipçisini üzse de gönüllere bir nebze su serpmesi düşünülen dizinin 5 spin-off‘u da ekranlara merhaba demeye hazırlanıyor. Bu yan yapımlardan bazıları dizideki ana olaylardan 100 yıl öncesini ele alırken bazısı da 5000 yıl öncesine gidiyor. Böylelikle dizideki birçok soru işaretinin spin-off’larla çözüme kavuşturulabileceği düşünülüyor.

9 Emmy ödülüne adını yazdıran Game of Thrones dizisi, en iyi dizi ödülünü de alma başarısını yakalamıştı. Ayrıca sevilen oyuncu Peter Dinklage, en iyi yardımcı oyuncu ödülünü kazanmayı başardı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.