Gözde Keskin'den Zeybekci'ye destek

Gözde Keskin'den Zeybekci'ye destek

“Egemizin efesine güveniyor ve inanıyoruz”

AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Nihat Zeybekçi’ye AK Parti İzmir Teşkilatı’ndan ilk destek İl Kadın Kolları eski Başkanı Gözde Keskin’den geldi. Keskin, “Egemizin efesine güveniyor ve inanıyoruz” dedi.

AK Parti İzmir İl Teşkilatı’nda günlerdir merak edilen Büyükşehir Belediye Başkanı aday kim olacak sorusu bugün yanıt buldu. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimde partisi adına İzmir’de yarışacak ismi Nihat Zeybekci olarak belirledi. 

Zeybekci’nin adaylığı açıklanmasının ardından AK Parti İzmir İl Teşkilatı’ndan ilk destek AK Parti İl Kadın Kolları eski Başkanı Gözde Keskin’den geldi.

46981278_10161261385355051_6461774951052476416_n.jpg

Keskin, sosyal medya hesabından Zeybekci ile birlikte olduğu fotoğrafı paylaşarak, altına şu notu yazdı: “İzmir’imiz ve partimiz için hayırlı olacağına yürekten inandığım bir kişi; Bakanımız sayın Nihat Zeybekçi’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığını tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Egemizin efesine güveniyor ve inanıyoruz. Bu sefer tamam İnşallah”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.