Göztepe 1-0 Fenerbahçe

Göztepe 1-0 Fenerbahçe

Süper Lig'in 3 hafta karşılaşmasında Göztepe kendi sahasında Fenerbahçe ile karşılaşıyor.

1' Karşılaşmada ilk düdük çaldı.

1' SON ANDA! Fenerbahçe'nin sol kanattan kullandığı köşe vuruşunda arka direkte Skrtel altı pas içine pasını gönderdi ve oluşan karambolde son anda Beto, yatarak topa sahip oldu ve Mehmet Topal'a GOL vuruşu şansı tanımadı.

3' Göztepe, hazırlık pasları ile rakip yarı sahada pozisyon aradı ancak Alper araya girerek takımını atağa kaldıran isim oldu.

7' Alpaslan Öztürk, saha içindeki ilk tedavisi sonrasında kenara alındı ve karşılaşma kaldığı yerden yeniden devam ediyor.

8' Göztepe, ilk dakikalardaki Fenerbahçe baskısını kırdı ve çok adamla rakip kaleye gitmeye başladı.

11' Isla takımının atağına desteği sonrasında Dirar'dan aldığı pası çizgi üzerinden içeri çevirdi ancak Slimani'den önce ön direkte Göztepe savunması topu kornere çeldi.

12' Dirar, sağ kanatta Traore'nin müdahalesi ile yerde kaldı ve Cüneyt Çakır faul düdüğünü çaldı. Fenerbahçe için duran top şansı...

17' Eljif Elmas'ın pasında soldan Hasan Ali ceza alanına girmek istedi ancak Gassama rakibine bu şansı tanımayarak atağı kesen isim oldu.

20' Yine kanat organizasyonu ile atak geliştiren Fenerbahçe'de bu defa Slimani pozisyondan sonuç çıkaramadı.

24' Fenerbahçe ise geride kalan sürede %58 ile topa sahip oldu ve Göztepe kalesine gönderdiği tek şuttan da isabet çıkaramadı.

26' Fenerbahçe'nin de hücumda kaybettiği top sonrasında hızlı gelişen Göztepe atağında Halil topu Neustadter'den kurtaramadı ve pozisyon olgunlaşmadan sona erdi.

29' TOP DİREKTEN DÖNDÜ! Slimani'nin şut yerine altı pas dışına çıkardığı pasında Mehmet Topal'ın Beto'nun üzerinden gönderdiği top yan kale direğine çarpıp oyun alanına geri döndü.

33' Göztepe'de duran topu Yasin kullandı ve altı pas dışına gönderdiği ortasını savunmasına desteğe gelen Slimani kafa vuruşu ile uzaklaştırdı.

35' Fenerbahçe ise geride kalan sürede %52 ile topa sahip oldu ve Göztepe kalesine gönderdiği 3 şuttan da yine isabet çıkaramadı.

40' Fenerbahçe'nin Eljif Elmas ile geliştirmek istediği hızlı atağında Göztepe savunmasında Wallace Reis son anda müdahalesi ile atağı kesen isim oldu.

42' Slimani sola kayması sonrasında buluştuğu topu içeri çevirmek istedi ancak Göztepe savunması topu kornere çeldi.

44' Bu defa sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunu Göztepe savunması ön direkte karşıladı ve hızlı gelişen atağı son olarak Isla kesti ve topu taca gönderdi.

45' İlk yarıda gol sesi çıkmadı. Takımlar soyunma odasına 0-0'lık eşitlile gidiyor.

46' Karşılaşmada ikinci yarı başladı.

50' Göztepe'nin sol kanattan kazandığı duran topu Yasin Öztekin kullandı ve ceza alanına gönderdiği ortasını ön direkte Dirar kafa vuruşu ile uzaklaştırdı.

51' Bu defa sağ kanattan köşe vuruşunu Halil ile kullanan Göztepe, bu duran toptan da sonuç çıkaramadı ve meşin yuvarlak ters kanattan auta çıktı.

55' Tayfur Bingöl'ün sol kanattan rakip ceza alanına gönderdiği sert ortasını arka direkte Halil'den önce Hasan Ali uzaklaştırdı.

60' ALPER DIŞARI ATTI! Slimani'nin savunma arkasına pasında Dirar'ın sağdan arka direğe gönderdiği etkili ortasına Alper Potuk kötü bir vuruş yaptı ve topu auta gönderdi.

62' Tayfur Bingöl soldan çizgiye indi ve altı pas dışına yerden ortasını çıkardı ancak o noktada Skrtel, tek vuruşu ile topu arkadaşlarına kazandırdı.

66' Göztepe golü buldu. Halil ceza sahası dışından yaptığı vuruşla topu ağlara gönderdi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.