Göztepe - Altay kararı belli oldu, iki kulübü şok eden ceza!

Göztepe - Altay kararı belli oldu, iki kulübü şok eden ceza!

TFF, bir taraftar ile kaleci Ozan'ın yaralandığı Göztepe-Altay maçında çıkan olaylara ilişkin cezaları açıkladı. İki takım da hükmen mağlup ilan edildi, puan düşürmeye PFDK karar verecek.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 1'inci Lig'de 27 Kasım akşamı çıkan olaylar yüzünden tatil edilen Göztepe - Altay maçını görüştü.

Toplantıdan taraftarların karşılıklı şiddet olaylarının damga vurduğu Gürsel Aksel Stadı'ndaki maç sonrası iki takımın da hükmen mağlup ilan edilmesi kararı çıktı.

İki takımın puanlarının düşürülüp dürülmeyeceğine ise Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) karar verecek.

goztepe-altay-macinda-ne-oldu-goztepe-maci-olay-ne-goztepe-altay-maci-ne-vakit-oynanacak-goztepe-altay-maci-olayi-ne-eaxnhnmz.jpg

Göztepe taraftarı Mehmet Çakır'ın Altay tribününden ateşlenen işaret fişeğiyle ağır yaralandığı olaylarda bir Göztepe taraftarı da sahaya girerek korner direğiyle Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç'i kafasına vurarak yaralamıştı. Hakem Emre Kargın, maçı tatil etmişti.

CEZALAR DURUYOR

100342010-42f1c908-32c7-444a-85d2-e1bcf9afe46f47368191-1.webp

Olaylı maçın ardından 19 Altay taraftarı ile kaleci Ozan'ı yaralayan Göztepe taraftarı "kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklanmıştı. PFDK ise Altay'a 6 maç, Göztepe'ye de 4 maç seyircisiz oynama cezası vermişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.