Göztepe, Bornova’da tarih yazıyor

Göztepe, Bornova’da tarih yazıyor

Uçan Adamlar, Atatürk Spor Kompleksi’nde Hentbol Challenge Kupası’nda ilk 16’ya kaldı

Tarihindeki ilk Avrupa Kupası maçına Bornova Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi’nde geçtiğimiz yıl çıkan Göztepe Erkek Hentbol Takımı, bu sezon da aynı salonu tercih etti. Challenge CUP 3. turunda Yunanistan’ın PAOK takımıyla eşleşen sarı-kırmızı ekip, Bornova’da oynanan iki maç sonunda bir üst tura yükselme başarısını gösterdi

Avrupa Kupası maçlarını Bornova Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi’nde oynayan Göztepe Erkek Hentbol takımı, Challenge Cup’ta ilk 16 takım arasına kaldı. Kupa’nın 3. turunda Yunanistan temsilcisi PAOK'la eşleşen Sarı-Kırmızılı ekip, iki maçını da kulüplerin anlaşması gereği Bornova’da oynadı.

Atatürk Spor Kompleksi’nde Cuma akşamı oynadığı ilk karşılaşmayı 35-26 kazanan Uçan Adamlar, Pazar günkü mücadeleyi 29-28 kaybetmesine rağmen bir üst tura yükselen takım oldu. Bornova Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi, bu önemli organizasyon için de tam not aldı. Bornovalı sporseverler de Göztepe’ye büyük destek verirken, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da sarı-kırmızılıların yanındaydı. 

2016’da da Bornova’yı tercih etmişti

Hentbolde en kritik maçları için Bornova’yı tercih eden Göztepe, tarihindeki ilk Avrupa Kupası maçına da 20 Kasım 2016 tarihinde Bornova Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi’nde çıkmış, aynı kupada Hollanda’nın JMS Hurry-Up takımını ağırlamıştı.  Sarı-kırmızılılar, 19 Ocak 2016 tarihinde, hentbolda seyirci rekorunun kırıldığı Beşiktaş karşılaşmasını da aynı salonda oynamıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.