Göztepe - Kayserispor maçı 1-1 sona erdi!

Göztepe - Kayserispor maçı 1-1 sona erdi!

Süper Lig'in 19. haftasında Göztepe ile Kayserispor 1-1 berabere kaldı.

Göztepe ile Kayserispor 19. hafta maçında 3 puan mücadelesi verdi. Karşılaşma Badji ve Tayfur'un karşılıklı golleriyle 1-1 berabere bitti. Kayserispor'da Jean-Armel Kana-Biyik ve Stephane Badji kırmızı kart gördü.
Süper Lig'in 19. haftasında Göztepe ile Kayserispor 1-1 berabere kaldı.

Maçtan dakikalar şöyle;

5. dakikada Castro’nun pasıyla ceza sahası önünde topla buluşan Halil Akbunar’ın şutunda meşin yuvarlak yandan dışarı çıktı.


20. dakikada Kayserispor öne geçti. Poko’nun uzaklaştırmak istediği topu kontrol eden Badji’nin ceza alanı dışından attığı sert şutta meşin yuvarlak kaleci Beto’nun müdahalesine rağmen ağlarla buluştu: 1-0.


44. dakikada Halil’in pasıyla ceza alanı dışında topla buluşan Gouffran’ın şutunda meşin yuvarlak kalecide kaldı.
Karşılaşmanın ilk yarısı Kayserispor’un 1-0’lık üstünlüğüyle tamamlandı.

Müsabakanın ikinci yarısı konuk ekip Kayserispor'un vuruşu ile başladı.

50. dakikada kullanılan serbest vuruşta Adis Jahovic doğrudan kaleyi düşündü ancak kaleci Silviu Lung meşin yuvarlağı üst direğin hemen altından çıkartmayı başardı.

72. dakikada Göztepe, Tayfur Bingöl ile beraberliği yakaladı! Sabri Sarıoğlu'nun havadan uzun pası ile ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Tayfur Bingöl altıpas sol çaprazından vuruşunu yaptı ve meşin yuvarlağı sağ köşeden filelerle buluşturdu.

76. dakikada Jean-Armel Kana-Biyik rakibi Adama Traore'e yaptığı faul sonrasında ikinci sarı karttan kırmızı kart ile oyundan ihraç edildi.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Göztepe ile Kayserispor 1-1 berabere kaldı. Maçın sonunda Kayserispor'un golünü atan Badji,hakeme itirazdan dolayı kırmızı kart gördü.

Maçtan notlar

İkinci yarının ilk iç saha maçında Kayserispor’u ağırlayan Göztepe’nin teknik direktörü Tamer Tuna, geçen haftaki Fenerbahçe maçındaki ilk 11’inde iki değişikliğe gitti. Tuna, cezalı Kadu ile Tayfur Bingöl’ün yerine Adama Traore ile Andre Poko’ya şans tanıdı.

Kayserispor Teknik Direktörü Marius Sumudica ise geçen haftaki ilk 11’inde yer verdiği Şamil Çinaz, Cristian Ionut Sapunaru ve Fernando Henrique Boldrin’in yerine Gonzalo Alejandro Espinoza Toledo, Güray Vural ve Oleksandr Kucher’i oynattı.

Kayserispor’un yeni oyuncularından Ukraynalı Artem Kravets de ilk kez yer aldığı maç kadrosunda yedek soyundu.

Mehmetçiğe destek

Maçın hakemleri ve iki takım oyuncuları Afrin’de Türkiye’nin sınır güvenliğini tehdit eden terör unsurlarını ortadan kaldırmak için Türk Silahlı Kuvvetlerinin başlattığı Zeytin Dalı Harekatı’na destek amacıyla, seremoni öncesi sahaya "Kalbimizle duamızla Mehmetçiğin yanındayız" yazılı pankartla çıktı.


Göztepe’nin yarın kendisiyle aynı puana sahip Kayserispor ile saat 16.00’da Bornova Stadı’nda oynadığı müsabakayı hakem Fırat Aydınus yönetiyor. beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanan maçın skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de...

Sarı-kırmızılı ekipte sakatlıkları bulunan Nabil Ghilas ile Hakan Çinemre’nin yanı sıra cezalı Kadu, forma giyemeyecek. İzmir temsilcisinde Andre Castro, Beto, Halil Akbunar ve Selçuk Şahin sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Ligin ilk yarısında Kayserispor’a 1-0 mağlup olan Göztepe, ligde rakibiyle oynadığı 7 maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Bu müsabakalarda 6 gol atan İzmir temsilcisi kalesinde de 6 gol gördü.

Kaynak: Fanatik

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.